![]() |
Re: Club MATIZ
In TARA asta doar ca unui cunoscator:)), hai sa terminam cu off-urile nu cred ca este problema ta ce vand eu si cu cat si daca fac afaceri sau ies in pierdere...sau daca tot spui ca sunt 80 de ron cele albe(made in polonia) te-as ruga sa aduci tu;) ca sunt doritori la greu;) bafta!
|
Quote:
Si nu inteleg de ce te-ai gasit sa te iei de el, chiar daca nu meritau nu aveai nici un motiv sa te bagi si in nici un caz sa ii vorbesti asa. Ca doar suntem aici pe forum sa ne ajutam nu sa ne certam! Bafta! |
4 Attachment(s)
salut la toata lumea ... sunt posesorul unui matiz defect dar vreau sa fac si eu parte din club
poate o sa il repar ... numai ca ma costa 740 euro 360 motrul si alti 380 sa il monteze... si nu stiu ce sa fac ... voi ce opinati |
Quote:
Daca l-ai adus acasa(Romanica) atunci situatia se schimba ! Pentru pretul asta "face si frumos la nenea" ! |
Masina este din 2002 cu 83.000 km aer conditionat geamuri electrice fata inchidere centralizata comenzi interior pt deschis portbagajul si clapa de la rezervor directie asistata alarma ... si nu mai stiu ce mai are ... astept pareri ... merita investiti bani in ea sau nu ?
|
Quote:
Baieti, nu vrea nimeni jante pe 15" ? :-P |
Quote:
Ai grija la acte ! Si bineinteles la Factura pe care trebuie sa ti-o dea pentru transport ! Masina daca nu platesti mult la ea - MERITA ! Bafta ! |
Masina nu ma costa nimic ... tocmai de asta intreb .
|
Quote:
Bafta ! |
Pai nu as vrea sa o trimit in romania as vrea sa ii dau de capat aici eu doar vreau sa stiu daca merita reparata cu banii astia
|
daca pe masina nu trebuie sa dai nici un ban, atunci se merita sa bagi in ea cei 700 de euro. dar ce are mai precis stricat ? tot motorul ? sau ce anume ? vrei sa vii cu ea in romania sau o tii pentru tine acolo ?
|
As vrea sa o tin pentru aici ... are motorul gripat ... pistonul 2 este spart si chiuloasa este super lovita de la supape ... pentru ca sau rupt si au batut inntre piston si ea .
|
Quote:
Chiar daca trebuie sa inlocuiesti sau sa-l repari,este OK ! Nu trebuie decat sa-l faci,Matizl este o masina fiabila,are cam ce-ti trebuie pentru a o folosi in oras si drumuri relativ scurte de maxim 100 km dus/100km intors,intr-o zi ! |
de moment cred ca o sa cumpar motorul iar de montat o sa incerc sa il montez eu iar daca nu reusesc o sa il duc la service
|
6 Attachment(s)
Salut, am si eu un Matiz, am dat cam tarziu de voi dar nah , mai bine mai tarziu decat niciodata :) Nu e cine stie ce dar ca e al meu si imi place :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning