![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
7 Attachment(s)
BMW E46 – Rama custom pentru tableta
|
15 Attachment(s)
BMW E46 – Rama custom pentru tableta vopsita si montata
Suport ceasuri opel frontera (stalpul din stanga) Reparatie ureche rupta bara camion Smart Fortwo Reparatie aripa fata, reparatie masca, reparatie alte repere |
1 Attachment(s)
pret pt realizarea acestei prelungiri?
|
As dori sa aflu preturile pentru urmatoarele modificari la un golf 4:
Capota bad boy ca cea din poza dar fara prelungire pe aripi:http://postimg.org/image/pg6a6bo7v/ Si haion clean: http://postimg.org/image/hq1gbj2m7/ La haion in pret este inclusa si deschiderea lui? |
Salut , un pret pt un suport ceas boost pt stalpul din stanga la un Peugeot 407 ?
|
2 Attachment(s)
Salut, imi poti spune un pret pentru bara asta? Am coltarele si bara
|
interesant suportul pentru tableta, pacat ca nu ai foto si cum ai prins tableta de rama + firele cum au fost trase. App cat costa asa ceva, rama tableta??? Merci!
|
7 Attachment(s)
- prelungire capota + prelungire bara fata opel astra GTC
- bad boy golf 4 |
1 Attachment(s)
buna ziua,
cat ma costa si pe mine o prelungire de bara spate, bara fata si un bad boy pentru golf 4 (am atasat si o poza cu bad boy dorit). astept un pret pentru fiecare. un pret si pentru vopsit daca se poate. ms |
12 Attachment(s)
- montat praguri saab 5 usi pe saab 3 usi
- prelungire de capota dacia logan + grila fara emblema + suport ceasuri 60 mm - praguri peugeot 206 + prelungire bara spate |
Salutare , am un prieten care ar dori sa stie cam cat l-ar costa sa isi refaca bara la un fiat , atasez poza :
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...c76884e0392757 Astept cu mare interes un raspuns . Multumesc anticipat ! |
1 Attachment(s)
Salut! Mi-am gasit masina atinsa in parcare la aripa fata. Cat m-ar costa si pe mine sa o indrepti si vopsitoria? Cam cat timp ar dura?
|
14 Attachment(s)
- reparat si reconditionat overfendere toyota landcruiser
- power dome + montaj grile capota bmw e92 - mentenanta vw passat (macara sofer, brate suspensie, placute frana etc) |
10 Attachment(s)
- bad boy dacia logan + eliminat butuci usi fata + antena
- montat grile ford focus RS in capota de golf 6 R - capac custom filtru aer sport golf 6 R |
22 Attachment(s)
- air diffuser VW Golf 6 R
- vopsire capota + aerisiri + astupat decupaj emblema - reparatie piese camion iveco + vopsire - revizie ulei filtre discuri placute VW Passat B5 - reparatie + evazat aripi fata VW golf 5 GTi Edition 30 - dacia logan: bad boy, emblema clean, bandouri clean, broaste usi + portbagaj clean |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning