![]() |
Re: Club Cielo
ba da suna...knd uiti farurile aprinse si cand nu iti pui centura piuie vreo 5 secunde ...
|
la mine nu face nimic :(
|
Quote:
|
Pana la urma ce se mai aude de surpriza aia ca mi-am adus aminte?! Ne poate baga cineva la grupul de cluburi de pe 4Tuning? Ca doar suntem pe drumul cel bun cu intalnirile ;)
|
Quote:
|
asteptati sa`si revina soryn....desi nu cred k o s apoata faca multe,,,dar incercarea...moarte n`are
|
Spun asta pt ca am vazut ca a aparut un grup pt posesorii de BMW si unul pt Colectionarii de machete!
|
Quote:
|
care stie sa puna leduri in bord si cat ma costa:???:
|
man3l3 te ajut eu dar dupa sesiune.......
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai si eu am pus la mine la masina, le-am pus pe cele din faruri, ca eu aveam pozitiile albastre si asa ca le-am pus in bord, dar am pus doar 2 din 4.Se pun foarte usor, mai nasol e faza cu scosul cablului de kilometraj, se baga mai greu, dar eu l-am bagat in cam 10 minute, ca na, e o pozitie mai nasoala.Asa k, cine vrea sa isi puna leduri in bord, il astept cu cea mai mare placere, asta daca vrea sa vina pana in Buzau :D . In legatura cu treaba cu clubul, nu prea am mai rezolvat nimic, o sa mai vb odata cu Gratian sa vedem ce si cum, sper sa iasa ceva :D
|
nu am ajuns duminica...mai cel mai bine de acum haideti sa ne vedem ori la pescarus.... ori la polivalenta... ori stiu eu o locatie mai buna nu ninge nu ploua .... facem si un fotbal.... pe stadionu giulesti unde e bazinu de inot abandonat... acela care se vede de pe podu grand cu loteria romana..deciiii?
|
legat de intalnire mie imi este indiferent ...dar dak tot sa inceput la polivalenta eu zic sa ramana asa mai ales k vine primavara si poti sa joci si acolo un fotbal ceva....parerea mea
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning