Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B 58 MAL 28-01-08 14:57

Re: Club Cielo

ba da suna...knd uiti farurile aprinse si cand nu iti pui centura piuie vreo 5 secunde ...

DACIA-Wrc 28-01-08 15:00

la mine nu face nimic :(

PetricaCBD 28-01-08 15:05

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1319496)
la mine nu face nimic :(

la mine facea pana azi cand l-am scos eu si nu mai stiu cum sa il pun la loc,oricum bine k am facut treapta 4 la climatizare(k acel clopotel nu baga caldura:D)si am mai vazut o chestie tot azi....mi s-a aprins asa zisul martor la spalatoru de parbriz:D(dupa care am scos furtunu si mai baga circa 1litru de lichid pana la golire),super tare faza.......acum sa ma lamureasca cineva cu acel clopotel:D

Snapy_xxl 28-01-08 18:14

Pana la urma ce se mai aude de surpriza aia ca mi-am adus aminte?! Ne poate baga cineva la grupul de cluburi de pe 4Tuning? Ca doar suntem pe drumul cel bun cu intalnirile ;)

PetricaCBD 28-01-08 18:47

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1319889)
Pana la urma ce se mai aude de surpriza aia ca mi-am adus aminte?! Ne poate baga cineva la grupul de cluburi de pe 4Tuning? Ca doar suntem pe drumul cel bun cu intalnirile ;)

sustin ideea

D o n n 28-01-08 18:59

asteptati sa`si revina soryn....desi nu cred k o s apoata faca multe,,,dar incercarea...moarte n`are

Snapy_xxl 28-01-08 18:59

Spun asta pt ca am vazut ca a aparut un grup pt posesorii de BMW si unul pt Colectionarii de machete!

BGD_NNE 28-01-08 22:10

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1319504)
la mine facea pana azi cand l-am scos eu si nu mai stiu cum sa il pun la loc,oricum bine k am facut treapta 4 la climatizare(k acel clopotel nu baga caldura:D)si am mai vazut o chestie tot azi....mi s-a aprins asa zisul martor la spalatoru de parbriz:D(dupa care am scos furtunu si mai baga circa 1litru de lichid pana la golire),super tare faza.......acum sa ma lamureasca cineva cu acel clopotel:D

Vezi ca i-am zis si lu Donn cum sta treaba cu clopotelu pt centura ....mi-e lene sa mai scriu si aci :D

Man3l3 28-01-08 22:28

care stie sa puna leduri in bord si cat ma costa:???:

marius_grn 29-01-08 08:14

man3l3 te ajut eu dar dupa sesiune.......

PetricaCBD 29-01-08 09:08

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1320051)
Vezi ca i-am zis si lu Donn cum sta treaba cu clopotelu pt centura ....mi-e lene sa mai scriu si aci :D

ok ms mult ;)

PetricaCBD 29-01-08 09:08

Quote:

Originally Posted by marius_grn (Post 1320524)
man3l3 te ajut eu dar dupa sesiune.......

as vrea si eu daca nu e deranju prea mare:D

Soryn_No2 29-01-08 09:34

Pai si eu am pus la mine la masina, le-am pus pe cele din faruri, ca eu aveam pozitiile albastre si asa ca le-am pus in bord, dar am pus doar 2 din 4.Se pun foarte usor, mai nasol e faza cu scosul cablului de kilometraj, se baga mai greu, dar eu l-am bagat in cam 10 minute, ca na, e o pozitie mai nasoala.Asa k, cine vrea sa isi puna leduri in bord, il astept cu cea mai mare placere, asta daca vrea sa vina pana in Buzau :D . In legatura cu treaba cu clubul, nu prea am mai rezolvat nimic, o sa mai vb odata cu Gratian sa vedem ce si cum, sper sa iasa ceva :D

judele 29-01-08 10:17

nu am ajuns duminica...mai cel mai bine de acum haideti sa ne vedem ori la pescarus.... ori la polivalenta... ori stiu eu o locatie mai buna nu ninge nu ploua .... facem si un fotbal.... pe stadionu giulesti unde e bazinu de inot abandonat... acela care se vede de pe podu grand cu loteria romana..deciiii?

B 58 MAL 29-01-08 14:17

legat de intalnire mie imi este indiferent ...dar dak tot sa inceput la polivalenta eu zic sa ramana asa mai ales k vine primavara si poti sa joci si acolo un fotbal ceva....parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 08:26.

- Copyright 2026 4Tuning