![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
Quote:
salut imi trebuie urmatoarele piese pentru fiat albea an 2008 ..un pret estimativ pentru comanda daca nu le ai in stoc .. fiat albea an 2008 .. motor 1.4 benzina 57 kw ..piese: radiator apa seria A 13927 =lei? radiator aer coditionat sria AB no 36689 = LEI? ARMATURA BARA FATA = LEI CARENAJE FATA ST=DRP - LEI ASTEPT RASP PIESE POATE SA FIE SI SH ..MAI IEFTINE email [email protected] multumesc |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut! Ma intereseaza o capota de polo 86c din '91 si daca se gasesc ceasuri de bord cu turometru in loc de ceas. Multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Quote:
stop stanga exterior - 420 lei OE VW |
salut!
ma intereseaza pt opel tigra a : proiectoare, faruri tuning cu angel ayes si stopuri. niste preturi ? |
Quote:
|
si oglinda stanga pt eos?
|
Salut am nevoie de o garnitura de Kadett C an fab 1975 chiloasa de 1.2 cilindree 1187 pe langa astea un set de segmenti cota nu o stiu dar iti dau seriile de pe ei GM-400 720-N 9bssx si poate gasesti si niste segmenti cred ca la standard tiam trimis msg si pe prv dar nu raspunzi
Mersi Mult |
Re: comenzi piese auto import - online
salut!mar interesa o macara de golf 3!masina este din 96 in 5 usi!mar interesa si partea mecanica si partea electrica!poate imi poti zice un pret aproximativ!macaraua stanga fata la sofer!merci!astept raspunsul tau
|
Salut.
Da-mi un pret te rog frumos pentru: Nissan Terrano 2.7 TD Pivoti superiori stinga si dreapta. Multumesc. |
Re: comenzi piese auto import - online
Quote:
motorasul nu il am |
Quote:
an fabricatie? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning