![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Totusi, ma gandesc si ajung la concluzia ca daca-mi mai cumpar inca o bicicleta, tot ies mai ieftin decat cu autobuzul. Doua biciclete (99€ bucata) + amenda (90€) = 288€ Abonament RATP cu tarificatie 50% pentru studenti = 440€ Bilete de autobuz (1,80€ bucata) x 4 ori pe zi minim x 5 zile x 27 de saptamani de program ramase = 972€ (asta doar minimul, pentru ca joia de exemplu am nevoie de sase bilete; si nu am tinut cont de vacante si nici de reportajele foto) Franta... Ce gluma proasta :? |
nu am citit pe aici pe topic, dar sunt curios daca cineva are vre-o bicicleta daia ca la mare care se inchiriaza cu 4 roti si volan...
unde gasesc asa ceva de vanzare mai ieftin... sau daca cineva se pricepe cum se face un astfel de exemplar... cu ocazia asta fac si un mic anunt VAND HARO F1 (BMX) il dau ieftin... daca este cineva intresat pm si ii fac si poze... nu are frane in rest are peguri are capete de ghidon din cauciuc are sea... nu arata foarte bine dar merge bine... cantareste cam 7-8 kg... pot sa livrez personal si gratis in weekend-uri in bucuresti, giurgiu si jud teleorman |
Quote:
|
Quote:
|
CUMPAR FURCA RIGIDA, 1 TOL GATUL PE FILET SI PRINDERE PE DISC.
ca sa nu fiu contrazis, eu existat si s-au produs, am vazut cu ochii mei si am si avut acum mai multi ani pe una din fortele biciclete |
Quote:
Quote:
|
Quote:
In fine o sa te caut eu si daca o mai ai bine.. :-P |
daca nu se vinde pana atunci e ok... o sa mai luam legatura
dar si asa nu o sa o postez nicaieri pentru ca nu ma grabesc sa o dau neaparat doar ca aveam nevoie de niste cash |
pune o poza
|
1 Attachment(s)
Bicicleta mea :
|
Vand bicicleta Saracen Element 2
Cadru: aluminiu #7005-T6 Furca: SR Suntour XCT-V2 Cuvete: Ritchey semi-integrated Angrenaj: Truvativ isoflow Schimbator spate: Shimano Deore Schimbator fata: Shimano SLX M660 Pinioane: Shimano Deore HG50 9sp 11-32T Lant: Shimano HG53 Pedale: Bike pozitive (grip inca bun ) Ghidon: Bike pozitive Pipa: Ritchey Comp 100/120mm, 6o, 31.8mm Mansoane: WTB Clamp on Manete schimbator: Shimano EF-50 fata / Shimano Alivio spate Sa: Selle Italia X2 Tija sa: Ritchey OE 400mm Strangere tija sa: Point Butuci: Shimano SLX M665 Jante: Remerx Dragon dublu capsate Spite: DT Champion 1.8mm black Cauciucuri: Kenda Kinetics 26 x 2.35 Camere: CST Frane : Fata :Shimano / Spate Avid single digit 5 ( saboti Acor rosii) Manete frana: SHimano EF-50 fata / Avid FR5 spate Bicicleta merge si arata impecabil. Pret 500 RON sau schimb cu o Dacie telefon:0762125625 |
gata wa? o dai? Bft la vanzare!!!!
|
Quote:
|
Pentru vanzari / cumparari biciclete va rog folositi cu incredere Thread`ul acesta https://forum.4tuning.ro/654-hobby-ur...biciclete.html. Am marea rugaminte sa respectati micul regulament. O seara buna.
|
4 Attachment(s)
Bicla mea momentan este facuta bucati (nu reusesc sa scot axul pedalier :( )
Marca : Schauff Model : Alpina - Touring Este adusa din Germania . Planuri : o noua vopsea , a mai fost vopsita odata si nu mi-a placut ... ax spate nou Cea din poze nu este a mea , am dorit sa arat modelul , a mea are aripi de inox + portbagaj , jante duble , ghidon mtb , biopace SG , brat pedalier Shimano Deore |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning