![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
ei bine ..sincer sa fiu nu am citit toate aceste 95 de pagini, dar imi voi face rabdare si timp pentru a le citii pe toate ;)) imi place ca ai rabdare pentru ea si pui accent pe toate detaliile..sa o stapanesti sanatos ....
|
Bogdane cand ziceai ca treci prin Brasov? :D Absolut superba.
|
Quote:
Oricum mie imi place f mult asa putin inclinata spre exterior:-) Valex,pe toba am dat doar 50 Ron,de la un prieten luata. Sonny,intentionez sa ajung pe la inceputul lui septembrie;nu pot spune nimic sigur deocamdata,am sa vad cum mai stau treburile pana atunci:rolleyes2 In rest,va multumesc tuturor pt aprecieri:-) |
bogdan zi si mie de ce turometrul de lada nu e in concordanta cu motorul la ture?ca arata mai putin cam cu 1000 ture,ca nu indica nimic cand sta la relantiu,ce sa ii fac?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Baieti,azi am facut si 2 filmuletze cu sunetul tobei:-)8) |
noi am auzit-o live ieri seara in port 8)
|
Uite ce face bogdan duminica!
Bine k ai trecut pe independentei, k dak treceai pe cuza, aia sunt terorizati de mine si TBC in fiecare seara si mi-e k te confundau si k iti aruncau cu borcane cu castravetzi in cap!:D Oricum, sunetul....e bestial!:D:D P.S. coase-ti buzunarele cu talonul innauntru!:D |
A iesit foarte bine masina, Bogdan... sa ai grija de ea!
Cat despre toba... cam rupe plamanii in tine. :D Si da alarmele la masini. |
Tari rau filmele, ma uit la ele si nu ma pot plictisi. Felicitari.
|
in filmuletul MOV02975.MPG parca e un avion la sunet :) ce frumos se aude
tot iti scartaie pedalele :( |
se aude criminal!8)geniala masinutza...
|
Quote:
Intradevar,toba are un sunet criminal,insa pe anumite portiuni din oras nici nu stiu ce sa fac..sa o calc sau sa o las moale sa nu sara de undeva vreun gabor si sa ma ia in bot..:rolleyes2 Dupa ce in week-end motorul si-a luat ture la greu,atat prin oras cat si la cateva liniute victorioase,luni i-am schimbat uleiul si i-am adaugat si restul ramas dintr-un flacon de Metabond8) Apoi i-am facut cateva reglaje,si acum vad pe vitezometru 70 intr-a doua fara prea mult efort8)..sa vedeti cum se aude toba atunci;) Promit inca un filmuletz sau doua in week-end,dusa si mai mult in ture:-) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning