![]() |
Re: Club TICO
marfa rau pozele... poate ajung si eu data viitoare. acum am schimbat serviciul si n-am timp nici sa respir. si din cauza pauzei de servici nici bani pt ticozaur n-am... am mai facut cate ceva pe la el, dar nu cine stie ce.
// chiar daca sunt in pana de bani.. pt asta fac rost... niste jante pe 12, dar nu tabla. aliaj ceva, un model in 3-5 spite. care stiti sau aveti de dat PM pls. |
va respect si i-mi cer scuze ca nu am ajuns dar cred ca daca la cineva Ii murea unu din parinti numai de ticomanie nui venea....credeti-ma
|
Condoleante! :(
|
Condoleante ! :sad:
|
Condoleante ! :(
|
condoleante
|
1 Attachment(s)
STREET ITI ADUCI AMINTE
|
Quote:
trebuie sa facem cumva sa mai tragem o iesire deasta pozitia lui Lucian ii tare si decorul de pe masina lui :D |
sal... street ce ai facut...ai reusit sa iti montezi cotiera? :)
|
Quote:
nunu, nu am nasturi :lol: am curatat tamburii si i-am vopsit acum astept sa se mai uste un pic si in vreo 30 min cobor sa il plimb pe tico:-) |
2 Attachment(s)
am terminat:-)
|
]
Sal baieti :) un tico de vanzare? da moca... nu preturi foarte mari :) nu imi trebe jante muzica sau alte cele pur si simplu masina in stare de functionare . Sunt din deva. |
va multumesc pt condoleante si vreau sa ne unim la mine cu un vin de dragasani ...de acord
|
Quote:
|
Tico Club mai facem o excursie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning