![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
k am inteles regulamentul acuma!
imi pare rau pt ca nu sa putut face poll-ul! :|, dar ma conformez! e adevarat ca nu am citit si am postat direct, se pare ca sau schimbat destul de multe lucruri intr-un an! imi pare rau cipskate69! o sa facem pe alta masina daca vrei! numa ca zilele urmatoare ma duc la CT la mare si nu am timp! :(( poate masina asta?!:???: |
facem pe asta.dar zilele urmatoare...ca am ceva treaba.masina e salvata.zi-mi cand sa postam sa nu ma grabesc :rolleyes2
|
pai pana duminca cred ca e bine!
|
gabi fa-ne si noua polul te rugam frumos ..asta daca doresti
|
|
of of,dilio iar intarzie cu poza... :D
|
1 Attachment(s)
D@N , te superi daca mai incercam o data ? dar de data asta , hai sa incercam pe o masina mai noua , sa nu ne zica "astia" Fred si Barney ... :lol:
un Subaru Impreza din 2007 , rezolutie 1600x1200 ... te tenteaza ? termen : in jur de o saptamana +/- 2 zile , asa , ca sa ne incadram in week-end-uri . Nu de alta . dar eu ma simt chiar prost in urma experimentului "Jetta" (vorba cuiva de pe forum , a devenit Vetta) . Later edit: ok |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scuze daca am intarziat dar am asteptat sa se inchida battle-ul gaz....
|
cred ca IN da sa vad daca am timp :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2OPEL:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
uitel si pe al meu!
acuma se poate face poll ? |
se poate sa intru si eu in battle ..ca am facut si eu masina ...si am citit regulile si nu mai e alt battle in 3+ in dessfasurare ...asta daca doriti si voi
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning