![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
:suspiciou mike urmareste din intuneric,daca ai nevoie de el nu'l cauti tu pe el, el te gaseste pe tine :suspiciou
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
bla bla bla
mai demult am vazut un site din Canada care vindea jante si anvelope...deci aveau cam orice model de janta, cam orice model de cauciuc...si aveau si poze pe site cu aproape orice masina si cum stau jantele pe ea, marimi diferite si culori si tot ce vrei, deci un configurator online... de 800 de $ imi gasisem niste jante super tari si niste gume Pirelli Ultra-High Performance All-Season pe care in tara as da lejer 2000 - 2500 de euro ... doar ca nu transporta in Romania, sau Europa ... oricum sunt super ieftine la ei acolo si se merita enorm de mult fata de multe alte magazine din tara sau Europa in general...jantele si cauciucurile nu sunt facaturi sau replici, au cam toate marcile posibile :) eu chiar speram sa mi le comand online...chiar daca ajungeau in 3-4 saptamani...dar apoi am vazut ca transporta doar in Canada si unele state din America...that was sad...oricum poate candva vom ajunge si noi la nivelul asta la preturi si etc... |
am un Nokia 6630 are virus pe el :D se aprinde se stinge cand vrea el , intra in ce aplicatii vrea el, face figuri dastea ...se poate repara ?
|
vand samsung d900i - 6mil
|
iomutz lasa`mi 3 ore 6630 ala si ti`l vindec
|
stie careva unde pot gasi bradulet pt masina care sa reziste mai mult de 3-4 zile? are careva bradulet Golden Aqua??
|
pai de ce sa-ti iei bradulet ? mai bine-ti iei aparete din alea de la AmbiPur sau alte firme de genul...alea pot tine si o luna, depinde de ce rezerva din aia iti iei...
|
Quote:
|
esti c8...n`auzi ca ti`l fac in 3 ore....bine hai si 200.000 si nu mai ai treaba cu virusii never
|
da-mi mie telu' si 100,000 si nu mai ai niciodata treaba cu virusii...da' nici cu telefonu' :)))
|
Aaronele ce faci tata? Postezi?? BV. Stii ca m`am jurat pe mama nu??
|
hai ma care imi faceti telefonu si mie ? :))
|
cine da un suc si unde ? :D
|
Quote:
|
ti-am zis mai sus cu telefonu' cum sta treaba =)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning