![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
Salutare tuturor,
O sa incep si eu primul post, dupa mult mult de inactivitate. Raspunsul la intrebarea ta e 10990 :D Bafta la toti p.s Era un raspuns la intrebarea lui tuner, insa sunt invatat cu forumul celor cu 2 roti |
bine ai venit sau revenit:D
|
1 Attachment(s)
strik3ru sper ca n-ai stat sa numeri!:lol:
continuati de la mine.... |
pai avand in vedere ca mi-a luat 2 minute nu, mai greu a fost sa gasesc atatea pisici :)
Acuma am o intrebare. Unde gasesc un nene sa imi puna folie autorizata pe geamuri, poate un pret :) si un nr de teledon. p.s. Masina este un fiat Seicento de 900 cu 40 de ponei. Multumesc anticipat |
|
Quote:
|
Quote:
daca nu ti-a placut la reprezentanta... asta e... :D |
Tuner nu cred ca e treaba ta unde i-a placut si unde nu si stai linistit ca nu si-a schimbat parbrizul pe scoli este vb de altceva
|
putea sa il schimbe oriunde :D si oricum nu vorbeam cu tine
p.s. inca imi esti dator cu ceva |
astia care veniti la show ce facem sambata seara si vineri >!
|
Bem :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
salut.
cine poate sa imi dea nr. identificare de la un peugeot 307 coupe va rog. Va rog cat mai urgent. Multumesc |
stie cineva un loc unde se monteaza trape auto in bv sau achizitiona asa ceva ? :D Multumesc frumos
|
salutare tuturor,
M-ar interesa si pe mine un loc unde se pot confectioa pleoape pentru orice masina. Si daca va rog frumos dati si voi un add pe ymess: emandacheionut ,ca daca stau dupa forum dureaza o gramada pana ma ajuta cineva. Multumesc mult, |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning