Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

Bmw_Rulllzzz 22-01-08 13:00

Re: Cafeneaua onestenilor

gata??? nu mai are nimeni nimic de zis ???

Andrey_FL 22-01-08 15:27

pai eu i-am zis lui dex ceva de un club....daca ar vrea el sa zica ca sa nu zica ca vorbesc pe langa

TheFasterMan 22-01-08 15:52

pai tu ai fost cu ideea tu ar trebui sa ne explici:D

dexter_20 22-01-08 16:04

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1307481)
pai tu ai fost cu ideea tu ar trebui sa ne explici:D

De acord cu tine. Totusi, eu in seara asta am sa vorbesc cu un avocat despre infiintarea unei asociatii non-profit (club auto) sa stim clar ce ne trebuie. Daca toate sunt bune si frumoase, visez la o "cheta" din care sa angakam un avocat care sa se ocupe de tot... Daca aveti prieteni/rude/cunostinte cu birou de avocatura ati putea face la fel ca mine.

Andrey_FL 22-01-08 16:11

Eu doar am primit propunerea de la un baiat din Baia Mare care mi-a vazut profilul de Hi 5
Crazy Team Racers este un club auto moto cu acte in regula si cu dreptul de a organiza tot felul de concursuri cu continut tuning auto liniutze
Mi-a cerut id de mess si mi-a propus sa facem in Onesti o filiala a clubului CTR cu acte in regula sau fara acte.....

Bmw_Rulllzzz 22-01-08 16:40

dap, il stiu si eu pe om. tot de pe hi5 :) ar fi o treaba si asta. aaa..si....andrei....da si tu caciula aia jos ca a trecut Craiunul :)

Andrey_FL 22-01-08 16:41

macar pana facem noi ceva sau cu GTV eu zic ca ar fi bine..tzestos ar vrea , ciprian la fel
am uitat de ea....

AndreiC 22-01-08 20:22

acuma..eu unul nu stiu ce sa zic....parca sunt legati de picioare si de maine si nu putem face nimic...ne-am tot lasat la stadiul de vorbe...poate ca a venit vremea sa facem ceva clar in legatura cu, clubul. plus ca anul asta se inmultesc si carnetele de conducere prin gasca noastra...
e frumos si ce zice andrei , dar....S-au vorbit niste chestii la niste intalniri...oare s-au uitat?

da dexter...is inconjurat de asemenea vecini :))...da un semn si mai facem iar un drum la primarie sau unde vrei tu :)))

incearca sa spui totul intr-un singur post te rog. Bmw_rulllzzz

Andrey_FL 23-01-08 15:23

eu v-am zic ce a zis omul..faceti cum vreti si sa ii mai intrebam si pe ceilalti cand mai aflam ceva

aleks 24-01-08 09:24

eu va dau un sfat...
nu va complicati cu un club...
cel mai simplu e sa faceti o filiala la un club mare, indiferent cum se numeste el
de ce?
pentru ca voi nu aveti suficient timp si suficiente finante pentru a organiza evenimente
(asta e scopul unui club, nu? ) iar daca ati reusi sa organizati totusi un eveniment, nu ati avea nici nume nici publicitate suficienta pentru a va recupera banii, sau macar pentru a-l face un eveniment reusit(suficienti participanti si spectatori).
de intalnit va puteti intalni foarte bine si fara a fi recrutati legal intr-o asociatie comuna, scopul unui club e altul, si anume organizarea de evenimente sportive...
eu nu vreau sa va descurajez, va povestesc doar pentru ca am trecut exact prin acelasi stadiu, si prefer sa va impartasesc experientele mele, poate o sa va ajute la ceva...

dexter_20 24-01-08 18:40

noi suntem de "Crazy" sa incercam si varianta asta

AndreiC 25-01-08 14:52

multumim de sfat aleks!!!pe de o parte ai dreptate...da pe alta parte putem incerca !zic si eu acuma, pentru ca de decis eu nu am nici o putere!ramane la latitudinea fiecaruia sa faca cum crede ca e mai bine
care varianta dex???

aleks 25-01-08 16:54

eu nu vreu sa va impiedic, incerc doar sa va expun toate laturile problemei, ca sa luati o hotarare avizata...
voi sunteti singurii in masura sa decideti la urma cum e mai bine

TheFasterMan 25-01-08 17:20

oricum cea mai simpla varianta...este o filiala a unui club,dar pentru asta trebuie sa fim cat mai uniti...

Andrey_FL 25-01-08 17:22

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1314141)
oricum cea mai simpla varianta...este o filiala a unui club,dar pentru asta trebuie sa fim cat mai uniti...

asta asa e....trebuie sa se hotarasca toti ....

All times are GMT +2. The time now is 09:50.

- Copyright 2026 4Tuning