Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat PUNTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/21559-club-fiat-punto.html)

cami19ro 15-03-09 09:40

Re: CLUB Fiat PUNTO

Quote:

Originally Posted by marianmk2 (Post 2144996)
am si eu un fiat punto mk2 din 2000 motor 1,2 16v 80 de cai trepte am fost multumit de ea la inceput....acuma am o problema si nui dau de cap.
cand motoru e rece merge italianca fara probleme da imediat cum se incalzeste incepe sa tremure face un zgomot ca si cum sar infunda ceva da rateuri forta nu mai are mentionez doar cand e cald motoru ce poate fi?

Ceva asemanator a avut iepurasul meu.....punto 1.6 si am dus-o la doctor.....injectoarele erau problema,costa de inebunesti.....du-o la tester.Toate cele bune.....

antonio74 16-03-09 09:51

Quote:

Originally Posted by marianmk2 (Post 2144996)
am si eu un fiat punto mk2 din 2000 motor 1,2 16v 80 de cai trepte am fost multumit de ea la inceput....acuma am o problema si nui dau de cap.
cand motoru e rece merge italianca fara probleme da imediat cum se incalzeste incepe sa tremure face un zgomot ca si cum sar infunda ceva da rateuri forta nu mai are mentionez doar cand e cald motoru ce poate fi?

sunt mai multe cauze , nu numai injectoarele , poate fi clapeta de admisie , catalizatorul , etc , mergi la un tester sa vezi ce iti spun si cei de acolo

mikhdmi 30-03-09 22:57

1 Attachment(s)
sal !!:!::!:
Pt totzi cei care au pus poze cu punto 2 ...pozele sunt super:!::!:

Slevin 30-03-09 23:08

...deci paintjobul e...:yikes:criminal....ce nu inteleg e, care e faza cu vata aia dintre aripi si roti...care e rolul ei....

antonio74 31-03-09 15:00

acum toata gama MOMO Tuning , disccount 30 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikhdmi 05-04-09 13:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Slevin (Post 2198229)
...deci paintjobul e...:yikes:criminal....ce nu inteleg e, care e faza cu vata aia dintre aripi si roti...care e rolul ei....

Sal !! Sincer chiar nu stiu:?: Trebuia sa-i intreb pe eii!!Dar cei mai multi dintre ei (posesori) nu erau la masini in acel moment cand am facut pozele !!
Eu spun ca este ,,o opera de arta,,si daca vezi tu cam totzi in acea parte aveau acel tip de ,,VATA,,ca in celalalte ,,incaperi,, dak le pot spune si asa nu aveau totzi!!!

.................................................. ..........................................

As avea si eu o intrebare..sau mai bine spus o rugaminte!!!
Pt un..:arrow::arrow: subwoofer JBL GTO1202D ..1200w:arrow::arrow:
Ce ampli se recomanda dat fiind ca are :arrow:doua bobine??:arrow:
Eu am un ampli :arrow::arrow:KENWOOD KAC-6403_4/3/2 :arrow:CHANNEL POWER AMPLIFIER
El cica ar fi de :arrow:500 w.:arrow:

Am facut cateva probe dAr cred ca nu se aude cum ar trebui sa se auda
cred ca :arrow:..jbl..:arrow: poate sa scoata mai mult...VOI CE SPUNETZI ??
CE AMPLI AR TREBUI SA FAC ROST DAR SA NU COSTE PREA MULT...

VA SALUT !!!:arrow: SI DRUMURI FARA RADARE!!!:arrow: VA DORESC !!!:arrow:

mikhdmi 05-04-09 13:30

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Slevin (Post 2198229)

Uite aici sunt si altele..care sper sa-tzi plak:-):-)

marius2008 05-04-09 22:09

1 Attachment(s)
am sie eu o intrebare!cine are sa imi dea niste distantiere la roti,contracost bineinteles!multzam fain!aaaaaa......niste intalniri se mai fac?

marius2008 10-04-09 13:49

ulei pt punto?eu folosesc castrol sau aral 10w40 dar acum am vazut ceva care mi se pare interesant : 0w40 si as vrea sa il incerc.stiti careva cum e?

Slevin 10-04-09 23:42

Quote:

Originally Posted by mikhdmi (Post 2212818)
Uite aici sunt si altele..

..pffffff:shock::omfg:...care ma imprumuta cu niste bani...pe naspa bineinteles....sa imi pun si eu bara pe acoperis...si o pitipoanca de'aia....si bineinteles o vopsea cum are ala verde...ca daca nu :pistoles: la un reiffeisen sau ceva...

mikhdmi 11-04-09 13:21

Quote:

Originally Posted by Slevin (Post 2228372)
..pffffff:shock::omfg:...care ma imprumuta cu niste bani...pe naspa bineinteles....sa imi pun si eu bara pe acoperis...si o pitipoanca de'aia....si bineinteles o vopsea cum are ala verde...ca daca nu :pistoles: la un reiffeisen sau ceva...

daaaaappppp !!! daca ai nevoie de o mana de ajutor vin si eu;)

cat despre pitzipoanca :rolleyes2 ..a fost beleeeeaaa !! arataaaa chiar foarte bine tipa ..cred ca dupa ce aranjam treaba o putem suna;)

r4mp 12-04-09 22:28

Felicitari puntistilor pentru prezenta la 4tuning days

Bogdan1788 20-04-09 18:31

salut:D
sunt nou si eu pe aici:Dam si io o italiank de un an si cv si sunt foarte multumit:)nu am av probleme majore.doar k acum am o pb cu toba intermediara.am loat o piatra si s a km spart:Dnoua e km scumpa:-s se intampla sa aveti asa cv:-/

imbaplayer 21-04-09 00:01

Quote:

Originally Posted by Bogdan1788 (Post 2252155)
sunt nou si eu pe aici:Dam si io o italiank de un an si cv si sunt foarte multumit:)nu am av probleme majore.doar k acum am o pb cu toba intermediara.am loat o piatra si s a km spart:Dnoua e km scumpa:-s se intampla sa aveti asa cv:-/

contra cost, am eu :)
@ marius2008 : 5w 30.

antonio74 27-04-09 07:56

Quote:

Originally Posted by Bogdan1788 (Post 2252155)

salut , 100 ron ultimul pret

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning