![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
si apoi se gaseau oameni la rond si ziceai ca nu sa intamplat nimic..... deci nu are rost sa te agiti... mergi incet ca face spuma.....:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Unde am venit ma pregatit? :lol:
Merg cu cauciucurile alea de cand am facut masina :lol: |
Intre timp Nebunu a castigat grupa lui la VTM...prima cupa pe anul asta...FELICITARI...
|
vlad a venit nepregatit....
nebunu a venit f pregatit:slickuri[cauciucuri foarte tocite de se vedeau sarmele] alexone nu are rost sa mai poluam topicul vostru cu motivele ptr care masina mea era gata sau nu.la rocco nu se gaseau piese plug&play ca la ursul tau.tocmai asta a fost si motivul ptr care masina a plecat de la mine. cat deswpre faptul ca m-am tot luat de tine,e doar o parere.discutii in contradictoriu au fost si vor mai fi,asta nu inseamna ca nu imi esti simpatic ;) |
Quote:
|
Quote:
Mai bine hai sa ne organizam sa facem o plecare in grup mare si frumoasa catre SIAB sau cum ii zice. Asa ... incet ... pana la padure la Romanesti ... :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Mai bine hai sa ne organizam sa facem o plecare in grup mare si frumoasa catre SIAB sau cum ii zice.
Asa ... incet ... pana la padure la Romanesti ... :lol:[/QUOTE] cind faceti plecarea la SIAB, unde are loc adunarea grupului si mai ales primiti si din afara clubului ? |
Quote:
La "SIAB" mergem toti ploiestenii, nu conteza, club, neclub, sex etc. :lol: |
Am vorbit astazi cu prietenul nostru si moderatorul de pe forum Danny TNG si a zis sa incercam sa tragem mici cadre HD cu camere cat de cat profesionale sa vedem ce iese...toti cei din club care vad anuntul si vor sa vina sunt asteptati la ora 16.00 la rond.
Stima! |
Quote:
|
asteptam rezultate/poze/filmulete de la tulcea....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning