![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
Quote:
|
Quote:
|
Care stiti pe cineva in oradea care intoarce buza la jantele de tabla?Sau ceva jante de tabla gata intoarse pe 15 ?
|
de intors buza nu shtiu dar de dublat jante de tabla era careva la trameco care dubla , a facut un prieten pt dacie.......... daca nu ma inshel ECY ( nush cum se scrie dar cred ca intelegi )
|
nenea de la trameco intoarce si jante. mai se intorc si la sigma dar nu stiu sa zic exact preturi. daca vrei sa le intorci tre sa stai langa ei sa faca treaba buna altfel ...
daca vrei lucru de calitate nu le faci in oradea ce in bucuresti :) ... daca vrei sa fie acceptabile merge |
Grasule întreabă-l pe Gumi Jani sau pe Artur
|
Sandu, ce betyesig faci? Arunca niste poze sus pe forum cu golful 2 TURBO! :D
|
ala nu ii golf 2.... e golf 234(douasutetrei"shpatru")...
|
douasutetrei"shpatru"
:lol::lol::lol::lol: ce minte hodinita ai |
daca mai adaugi si prima cifra de la putere iese douasutetreizecispatru,cinci
poti sa mai pui si un unu,ca are ceas de apa de golf1:lol::lol::lol::lol: |
atunci sa inteleg ca iese douasutetreizeci"shpatru",cinci"shunu"?
|
Poate un cincitrespatru,1 x virgula,doi
|
Vad ca habar nu aveti cat e ceasu
Zice asa: Golf 2 cu jante de Golf 1 cu fata de Golf 3 si motorisca di golf 4 bree Ioi planta sigla di golf 5 in caroserie undieva ....ce corcitura am asai?las ca vedem ce ii va putea la baba asta telescoapele cum isi trage fizicu la nevoie..... Oricum piesele sunt pregatite,acum mai avem vevoie de roti modificare fuzeta ptr planetare mai groase si cea mai grea treaba cutia ....sa vedem ce va iesi oricum proiectul va fi undeva peste 2 luni terminat cat de cat... |
baga mare grasuleeeee
|
Rascoleam putin paginile deoarece cautam cate una alta si vai vai ce nu mai discutam mai nimic peaici.mai demult aveam toti multi cate o vorba scurta lunga dar aveam....ia desteptarea...ce sa intamplat....am sa incerc macar sa mai promovez anumite inovatii cu link spre deoarece mi greu sa incarc doua simultan.....baa oradeni plictisiti vine iarna hai sa rebarim oleaca pe forumu aista ....:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning