Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

Rotty 06-07-10 09:59

Re: Diverse Discutii

Pentru reparatii parbrize sunati la 0742.537.533 , iar pretul e in functie de lucrare , mie mi-a dat 4 sau 5 gauri si mi-a luat 40lei ...

Nu mi se pare mult comparativ cu pretul unui parbriz ;)

19tdi 06-07-10 20:57

parbrizul este pentru o duba si s-a mai intamplat o data acest lucru dar atunci aveam casco si park stiu ceva de 1200 ron...deci destul de mult...oricum ms de informatii

Rotty 07-07-10 13:45

Suna-l pe tipu asta si se rezolva ... ;)

Rotty 23-07-10 08:18

Din nou tacere pe acest subforum ... :|

giubau_v8 23-07-10 13:01

pai e vara, e canicula, sau ce o fi..lumea nu sta pe internet, sta la coltul blocului :D

Rotty 23-07-10 13:43

:lol: asa e ft cald frate ...

Geo_D 28-07-10 23:30

salut,am si eu o mica problema....defapt mai mare..
am un seat ibitza din 96,frumos el asa...dar vreau sa fie si mai frumos :D
sincer...nu stiu de unde aveti voi atatia bani...sa bagati in masina (bari fata-spate,praguri,eleron,cosmetica interior,etc)
cand intru in magazine,sau pe site`uri sa caut o bara....sa ..ceva acolo,simplu,dragutz....ma taie toate caldurile cand vad preturile,adica numa pe cauciucuri am dat gata 10 milioane
si chiar imi place masina si chiar vreau sa fie frumoasa,merita,momentan transpir la ea muncind(intai tre` sa o fac sa mearga :)) )
ma gandeam ca poate...imi puteti da o indicatie ceva..ce as putea sa ii fac,cum sa o fac...

Cozmescu-Alin 28-07-10 23:40

Quote:

Originally Posted by Geo_D (Post 3549626)
salut,am si eu o mica problema....defapt mai mare..
am un seat ibitza din 96,frumos el asa...dar vreau sa fie si mai frumos :D
sincer...nu stiu de unde aveti voi atatia bani...sa bagati in masina (bari fata-spate,praguri,eleron,cosmetica interior,etc)
cand intru in magazine,sau pe site`uri sa caut o bara....sa ..ceva acolo,simplu,dragutz....ma taie toate caldurile cand vad preturile,adica numa pe cauciucuri am dat gata 10 milioane
si chiar imi place masina si chiar vreau sa fie frumoasa,merita,momentan transpir la ea muncind(intai tre` sa o fac sa mearga :)) )
ma gandeam ca poate...imi puteti da o indicatie ceva..ce as putea sa ii fac,cum sa o fac...

Fibra de sticla:rolleyes2.Gaseste un baiat care sa lucreze calumea in fibra de sticla si iti face ce vrei tu muuuult sub pretul magazinelor:D

Geo_D 29-07-10 01:14

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3549639)
Fibra de sticla:rolleyes2.Gaseste un baiat care sa lucreze calumea in fibra de sticla si iti face ce vrei tu muuuult sub pretul magazinelor:D

usor de zis,greu de facut
orasu asta e mic..nu cred ca gasesc asa ceva in oras :D
adica..am vrut sa ma duc cu ea la un electrician si a trebuit sa ma haladesc cu el sa se uite la instalatia electrica si nici d`al dreaq n`a vrut
in halu in care arata acum...bine ar fi sa se uite cineva la ea :))

Cozmescu-Alin 29-07-10 09:34

Quote:

Originally Posted by Geo_D (Post 3549748)
usor de zis,greu de facut
orasu asta e mic..nu cred ca gasesc asa ceva in oras :D
adica..am vrut sa ma duc cu ea la un electrician si a trebuit sa ma haladesc cu el sa se uite la instalatia electrica si nici d`al dreaq n`a vrut
in halu in care arata acum...bine ar fi sa se uite cineva la ea :))

Iti recomand eu un baiat bun care lucreaza in fibra dar nu stiu daca mai are timp acum.Oricum iti dau numarul lui si intrebi,daca cu adevarat vrei asta.:D

Rotty 29-07-10 20:56

Daca ai probleme la partea electrica a masinii taicamiu se pricepe foarte bine la electronica si tot ce tine de curent si tot asa... Te poare ajuta cu toate ca e cam ocupat ... isi face el timp intr`o dupa amiaza :P ...

Geo_D 29-07-10 23:48

1 Attachment(s)
belea dar intai sa o fac sa ruleze,momentan arata cam asa

Geo_D 29-07-10 23:51

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3550133)
Iti recomand eu un baiat bun care lucreaza in fibra dar nu stiu daca mai are timp acum.Oricum iti dau numarul lui si intrebi,daca cu adevarat vrei asta.:D

poi vreau asta...am postat o poza cu ea cum arata...
dupa ce vezi poza o sa intelegi de ce vreau asta :)))

Cozmescu-Alin 30-07-10 00:06

Daca ai banu si esti sigur eu iti dau numaru baiatului.:D

Geo_D 30-07-10 01:20

poi normal ca ii dau banu,da sa nu ia si pielea dupa mine :)))

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning