![]() |
Re: Nissan GT-R 35 vs Restul
Quote:
|
Quote:
Culmea este ca atunci cand tragi o Linie nu gasesti prea multe optiuni....sincer eram sigur ca Nismo o sa fie urmatoarea......azi vb cu un baiat care are un McLaren, poate raman la varianta asta. |
Au fost anuntate (cateva dintre) performantele noului Corvette Z06:
|
Sick numbers:shock:
|
Sa ma bag si eu in discutie si sa-mi expun parerea..
Am avut ocazia sa conduc / sa fiu pasager diferite masini, ce-i drept in mare parte americane dar si europene :) Printre astea se numara Ferrari F355, 458 Italia, 360 Ch. Stradale, Corvette C4, C5, C5 Z06, C6, C6 Z06, Camaro LS9 HPE700, Challenger SRT8 S.Charged, Charger SRT-8 6.4 HEMI, Viper GTS ACR, Viper SRT-10, Mustang 69 Fastback, Mustang GT '05, Maserati Biturbo, Porsche 996 4S, Skyline R34 etc .. nu are rost sa le enumerez pe toate. Ideea este ca, cel mai misto feeling l-am avut din partea unui Porsche 911 Turbo din '82, mi s-a parut cu mult peste toate masinile din aceea perioada, ba chiar cu mult peste Corvette-uri fabricate 8-9 ani dupa '82 si Maserati. Pe mine m-a uimit cat de stabila este si ce aderenta are ... si de asemenea calitatea masinii in sine. Drept dovada fostul proprietar o considera inca o masina speciala si a avut / are numai masini scumpe (vechi si noi). Iar ca cel mai tare feeling de masina efectiv brutala, un Camaro SS/Z28 de 350/400hp manual :) Nu stiu acum ce va asteptati voi de la o masina, fiecare are asteptarile lui si este normal, este un lucru pe cat se poate de personal. Eu unul zic ca, o masina nu trebuie sa fie buna doar in linie dreapta, nu trebuie sa faca ea totul, trebuie s-o simti, sa-ti raspunda la comenzi, sa aiba frane bune si sa fie stabila (nu neaparat cu ajutorul sistemelor electronice). De asemenea, nu consider pilot pe cineva care are o masina automata, sisteme de siguranta/ajutor activate si conduce in linie dreapta :) Ganditi-va si la calitatea masinii in timp, am vazut o gramada de Ferrari, Maserati, Lamborghini etc ruginite ;) Cat despre Z06, si cel vechi de 505hp, scotea sub 12 secunde stock pe 1/4 mile (cu slick-uri de circuit). Avand in vedere ca cel actual este peste C6 ZR1 atunci e chiar tare :D GTR-ul mi se pare o masina foarte tare la pretul pe care-l are si cred ca toata lumea este de acord cu asta :) Si ca final, eu conduc un Trans AM GTA din '89 pentru ca asta e masina ce-mi place dar targetul este un 360 F1 sau un 996 Turbo .. de ce ? inexplicabil |
7 Attachment(s)
In weekend se desfasoara ultima etapa din CNVC la Rasnov unde aveti posibilitatea sa vedeti la lucru un Nissan GT-R (1000hp) pilotat de Marco Tempestini
|
2014 Porsche 911 GT3 - Review
AutoGuide.com <iframe width="1280" height="720" src="//www.youtube.com/embed/yicjVJTCVck" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
.
AMS GT-R Takes Down THREE 2,000hp Lambo's!!! . <iframe width="1280" height="720" src="//www.youtube.com/embed/pcHumlKI5EE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
ceea ce nu se stie este ca a doborat din nou recordul pe 400m in urmatoarea zi cu un timp de 7.700 @ 18x MPH
|
sa le fie rusine celor de la Nissan ca au produs o masina atata de capabila sa enerveze fanboysz celorlalte marci de prestigiu! :D
|
Quote:
Sincer, nu am mai vazut niciodata un derapaj asa ciudat la acest test! . <iframe width="1280" height="720" src="//www.youtube.com/embed/HgVue72wqnI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Cam praf iese Porsche GT3 in testul asta, nu-mi imaginez de ce?!
<iframe width="1280" height="720" src="//www.youtube.com/embed/bLyc_wRy2ck?list=UUWsQwUsTCaq2XpUWz1pFNXw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/bfLqa4vlmFI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Quote:
Ce m aia de la Ferrari! . |
.
Ferrari 458 Speciale vs Porsche 911 GT3 (2014) twin test review <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/6ojwGZ5gJP8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning