![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
1 Attachment(s)
Un volum foarte folositor si educativ
|
:poke:
Quote:
|
Quote:
|
SAl....scuze ca ma bag shi eu asha in seama....dar am shi eu o intrebare ptr TAU!!!... daca nu deranjez.......auzi de unde pot sa-mi iau sticla ptr stopuri ..<<DE dacie bine intzeles>>....Transparente..adica sa nu fie rosii sau ce stiu eu cum ceva de genu cum ai tu dar nu fumuriu ci chiar ald transparent.........Daca nu te superi ca te-am intrebat......Sper sa-mi raspunzi frumos sa nu-tzi batzi joc iara de me...plz..
|
t poate transforma in broasca, ai grija!!!
|
Quote:
|
tau asta e rau am auzit eu de el
|
Ce dragut e baiatul, mie imi place de el...
|
din ce in ce mai bine ...
|
4 Attachment(s)
ceva progrese cu fetele de usi.....
|
Quote:
|
Tau.. nu prea te am la suflet, nu conteaza nu? Dar vreau sa te intreb.. Daca o sa participi la concursul de sunet de la sf. lui ianuarie.. cum o sa faci cu fetele de usi? Trebuiesc prinse repede ca sa nu se aude ciudat, nu? :| Spor la treaba si fa`o repede..
Btw, nu te suport pe tine, nu masina.. Desi ai masina frumoasa si ai investit bani si timp in ea.. sa nu mai zic pasiune, mi se pare ca toate astea ti s`au urcat la cap.. scuze ca ti-am zis asta in fata, si sper sa nu imi stergi postul, pentru ca pana la urma asta e realitatea.. |
Sa faci dintr-un material mai tare (MDF de 8mm, 4-5 straturi ere) sa nu faca rezonatii, + o gaura in spatele difului pentru a avea mai mult aer sa nu "innece".
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce am gasit pe ODC intamplator. "Balada Dacia " se numea melodia
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning