Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

UniculSGM 06-01-07 16:49

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

1 Attachment(s)
Un volum foarte folositor si educativ

MaTzA 07-01-07 00:07

:poke:
Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 687479)
Un volum foarte folositor si educativ

se pare ca umblii cu V.T. :poke:

NightDevil 07-01-07 00:20

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 688010)
:poke:

se pare ca umblii cu V.T. :poke:

tin sa te contrazic ..detine o colectie impresionanta de carti dedicate Automobilului Dacia.. au fost facute mai multe poze din acea pozitie

Jupanu_malan 09-01-07 21:24

SAl....scuze ca ma bag shi eu asha in seama....dar am shi eu o intrebare ptr TAU!!!... daca nu deranjez.......auzi de unde pot sa-mi iau sticla ptr stopuri ..<<DE dacie bine intzeles>>....Transparente..adica sa nu fie rosii sau ce stiu eu cum ceva de genu cum ai tu dar nu fumuriu ci chiar ald transparent.........Daca nu te superi ca te-am intrebat......Sper sa-mi raspunzi frumos sa nu-tzi batzi joc iara de me...plz..

manciur 10-01-07 00:14

t poate transforma in broasca, ai grija!!!

NightDevil 10-01-07 00:24

Quote:

Originally Posted by Jupanu_malan (Post 691349)
SAl....scuze ca ma bag shi eu asha in seama....dar am shi eu o intrebare ptr TAU!!!... daca nu deranjez.......auzi de unde pot sa-mi iau sticla ptr stopuri ..<<DE dacie bine intzeles>>....Transparente..adica sa nu fie rosii sau ce stiu eu cum ceva de genu cum ai tu dar nu fumuriu ci chiar ald transparent.........Daca nu te superi ca te-am intrebat......Sper sa-mi raspunzi frumos sa nu-tzi batzi joc iara de me...plz..

esti kam speriat ...

B 89 WRC 10-01-07 00:30

tau asta e rau am auzit eu de el

Eagleee 10-01-07 11:47

Ce dragut e baiatul, mie imi place de el...

SirNeo 10-01-07 14:53

din ce in ce mai bine ...

B-69-TAU 10-01-07 16:19

4 Attachment(s)
ceva progrese cu fetele de usi.....

Bogyciu 10-01-07 16:46

Quote:

Originally Posted by Jupanu_malan (Post 691349)

Numai radeti ma de baiat si ajutatil :-) . Incearca aici https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/9947-stopuri-transparente-dacia-1310-berlina.html Presupun ca te referi doar la "sticla", ale lui Tau au altceva prin interior. Spor la citit.

Ct-38-MIT 10-01-07 18:38

Tau.. nu prea te am la suflet, nu conteaza nu? Dar vreau sa te intreb.. Daca o sa participi la concursul de sunet de la sf. lui ianuarie.. cum o sa faci cu fetele de usi? Trebuiesc prinse repede ca sa nu se aude ciudat, nu? :| Spor la treaba si fa`o repede..
Btw, nu te suport pe tine, nu masina.. Desi ai masina frumoasa si ai investit bani si timp in ea.. sa nu mai zic pasiune, mi se pare ca toate astea ti s`au urcat la cap.. scuze ca ti-am zis asta in fata, si sper sa nu imi stergi postul, pentru ca pana la urma asta e realitatea..

Eagleee 10-01-07 19:08

Sa faci dintr-un material mai tare (MDF de 8mm, 4-5 straturi ere) sa nu faca rezonatii, + o gaura in spatele difului pentru a avea mai mult aer sa nu "innece".

UniculSGM 10-01-07 21:18

Quote:

Originally Posted by Ct-38-MIT (Post 692628)
Tau.. nu prea te am la suflet, nu conteaza nu? Dar vreau sa te intreb.. Daca o sa participi la concursul de sunet de la sf. lui ianuarie.. cum o sa faci cu fetele de usi? Trebuiesc prinse repede ca sa nu se aude ciudat, nu? :| Spor la treaba si fa`o repede..
Btw, nu te suport pe tine, nu masina.. Desi ai masina frumoasa si ai investit bani si timp in ea.. sa nu mai zic pasiune, mi se pare ca toate astea ti s`au urcat la cap.. scuze ca ti-am zis asta in fata, si sper sa nu imi stergi postul, pentru ca pana la urma asta e realitatea..

Nu mai pot de ras :) TAU-ule nu prea esti simpatic,vad?

UniculSGM 10-01-07 22:21

1 Attachment(s)
Ce am gasit pe ODC intamplator. "Balada Dacia " se numea melodia

All times are GMT +2. The time now is 01:46.

- Copyright 2026 4Tuning