Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

orlando 12-06-07 18:59

Re: Cum sa agati o fata..

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 945151)
yo zic sa te abtii ;)

ce nu mi-a placut mie niciodata sa ma bag asa aiurea in discutii si sa incep sa intep anumite persoane...e pacat ca s-a ajuns aici...parca anu trecut era altceva...acum...asta este...
Prin asta mi-a demonstrat Alexutzzz ce mentalitate are...pacat!

Doctorul 13-06-07 11:43

Quote:

Originally Posted by spiry_moto (Post 945151)
yo zic sa te abtii ;)

salutare spiry ... poate ma mai ti minte;)) :?: :idea: :lol:

Alexutzzz 15-06-07 02:48

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 945657)
ce nu mi-a placut mie niciodata sa ma bag asa aiurea in discutii si sa incep sa intep anumite persoane...e pacat ca s-a ajuns aici...parca anu trecut era altceva...acum...asta este...
Prin asta mi-a demonstrat Alexutzzz ce mentalitate are...pacat!

cat am mai postat eu pe aici mai putzica? in ultimu timp ca sa iti dovedesc tie ce mentalitate am? si crezi ca ma intereseaza pe mine parerea ta despre mine?ha nu deci tzeapa te agiti degeaba

aleks 18-06-07 14:53

alexutzz, doctorul, orlando, va inteleg opiniile, fiecare indreptatite in felul lor, dar va rog sa va salutati/injurati/respectati prin mesaje private, aici va rog sa scrieti doar chestiuni legate de titlul topicului, care este, in cazul in care cineva a uitat : "cum sa agati o fata?"
intrebari, idei, opinii, doar pe tema asta va rog

orlando 19-06-07 00:25

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 954008)
alexutzz, doctorul, orlando, va inteleg opiniile, fiecare indreptatite in felul lor, dar va rog sa va salutati/injurati/respectati prin mesaje private, aici va rog sa scrieti doar chestiuni legate de titlul topicului, care este, in cazul in care cineva a uitat : "cum sa agati o fata?"
intrebari, idei, opinii, doar pe tema asta va rog

Alecs tu ma cunosti pe mine,banuiesc ca ma mai cunosti :lol:(cand o comiteam anu trecut la tuning days) crezi ca stau sa ma pun cu toti copiii?eu il las in pace...eu i-am zis o parere cat se paote de civilizat...daca el ma ia cu apelativele lui preferate este treaba lui...consider ca este o persoana nula de pe acest forum si punct.
Eu am scris cum agat o fata iar el a inceput sa intepe pe nedrept pe cineva...si nu mi-a picat bine...daca el face pe zmeul aici...sa faca in continuare ca nu se stie :lol:
Te pupa fratele tau.
Back to the topic: eu nici nu stiu cum am agatat ultima data,a venit pur si simplu...am vorbit despre toate si nimic...iar dupa aia toate discutiile erau cu interpretare...am pulsat amandoi,dar niciunul nu a spus ce avea de fapt in cap...am spus eu intr-un final...si nu a durat prea mult...ce bine :lol:

Mustang 19-06-07 07:38

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 955058)
Alecs tu ma cunosti pe mine,banuiesc ca ma mai cunosti :lol:(cand o comiteam anu trecut la tuning days) crezi ca stau sa ma pun cu toti copiii?eu il las in pace...eu i-am zis o parere cat se paote de civilizat...daca el ma ia cu apelativele lui preferate este treaba lui...consider ca este o persoana nula de pe acest forum si punct.
Eu am scris cum agat o fata iar el a inceput sa intepe pe nedrept pe cineva...si nu mi-a picat bine...daca el face pe zmeul aici...sa faca in continuare ca nu se stie :lol:
Te pupa fratele tau.
Back to the topic: eu nici nu stiu cum am agatat ultima data,a venit pur si simplu...am vorbit despre toate si nimic...iar dupa aia toate discutiile erau cu interpretare...am pulsat amandoi,dar niciunul nu a spus ce avea de fapt in cap...am spus eu intr-un final...si nu a durat prea mult...ce bine :lol:

ca exista saridon ...

pe net le agati nene ... te faci net wormer d'ala de cauti pe siteuri de profil =))

orlando 19-06-07 14:21

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 955319)
ca exista saridon ...

pe net le agati nene ... te faci net wormer d'ala de cauti pe siteuri de profil =))

fundulete punct com,senzatii tari punct com...au acu le bag la plesneala :lol:

Magos 19-06-07 21:27

vezi ca poate chiar te crede cineva... =))

bodyspeed 19-06-07 21:29

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 956542)
vezi ca poate chiar te crede cineva... =))

cine:rolleyes2 :rolleyes2

aleks 22-06-07 12:37

he heee, prostiacufatzadelabaride14ani punct ro - asa le agati cel mai usor, trebuie dat doar click, sunt cu miile acolo :):D :D

Doctorul 22-06-07 16:11

de ce incepeti cu circ?

Bogdan_ozzy 22-06-07 22:45

S-a deviat cu mult de la subiectul topicului .. deschis.. in fine!!

Mustang 01-07-07 23:53

Femeile sunt ca locurile de parcare: cele bune ocupate, cele libere pentru handicapati.

cine a zis-o ... a avut dreptate ...
asa ca vedeti ce incercati sa agatati :)

aleks 03-07-07 11:53

si dak nu-s lbere, ce?
tu n-ai argumente mai bune mustangule? :)
sau ti-e frica de concurenta? :D

Mustang 03-07-07 14:11

Dap ... mi-e frica de competitie ... :)
My good days s-au dus ... Sau am avut prea mult noroc in trecut, iar acum tre' sa pun balanta pe zero :D

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning