![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
Quote:
Prin asta mi-a demonstrat Alexutzzz ce mentalitate are...pacat! |
Quote:
|
Quote:
|
alexutzz, doctorul, orlando, va inteleg opiniile, fiecare indreptatite in felul lor, dar va rog sa va salutati/injurati/respectati prin mesaje private, aici va rog sa scrieti doar chestiuni legate de titlul topicului, care este, in cazul in care cineva a uitat : "cum sa agati o fata?"
intrebari, idei, opinii, doar pe tema asta va rog |
Quote:
Eu am scris cum agat o fata iar el a inceput sa intepe pe nedrept pe cineva...si nu mi-a picat bine...daca el face pe zmeul aici...sa faca in continuare ca nu se stie :lol: Te pupa fratele tau. Back to the topic: eu nici nu stiu cum am agatat ultima data,a venit pur si simplu...am vorbit despre toate si nimic...iar dupa aia toate discutiile erau cu interpretare...am pulsat amandoi,dar niciunul nu a spus ce avea de fapt in cap...am spus eu intr-un final...si nu a durat prea mult...ce bine :lol: |
Quote:
pe net le agati nene ... te faci net wormer d'ala de cauti pe siteuri de profil =)) |
Quote:
|
vezi ca poate chiar te crede cineva... =))
|
Quote:
|
he heee, prostiacufatzadelabaride14ani punct ro - asa le agati cel mai usor, trebuie dat doar click, sunt cu miile acolo :):D :D
|
de ce incepeti cu circ?
|
S-a deviat cu mult de la subiectul topicului .. deschis.. in fine!!
|
Femeile sunt ca locurile de parcare: cele bune ocupate, cele libere pentru handicapati.
cine a zis-o ... a avut dreptate ... asa ca vedeti ce incercati sa agatati :) |
si dak nu-s lbere, ce?
tu n-ai argumente mai bune mustangule? :) sau ti-e frica de concurenta? :D |
Dap ... mi-e frica de competitie ... :)
My good days s-au dus ... Sau am avut prea mult noroc in trecut, iar acum tre' sa pun balanta pe zero :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning