![]() |
Re: discutii Satu Mare
2 Attachment(s)
Cam asta ar fi M8-ul ramas doar in faza de proiect si celebrul motor care avea sa-l faca "ucigas de Ferrari" (ce-mi place cum suna :lol: )
|
Ala da motor.........:shock: :shock: Ce mi-ar placea sa vad cum da clasa la un Ferrari :) .............:twisted:
|
salutare tinerilor si bine v-am regasit....de acum incolo voi fi si eu prin preajma:)..numa bine..
|
hmmm... ursu`i gata de atac.. :D bine ai revenit "batrane" :lol:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
WOW!!!!! Aia da distractie..:)....Super tare
|
:!: Distractie super tare, de saptamina viitoare poti "inchiria" chiar si pe o ora ( o ora 5-10 RON) masini ca Ferrari F50, Nissan Skyline, Subaru Impreza, Ford Saleen Mustang, Audi RS6, Dodge Viper Henesy, Saleen S7, Lamborghini Gallardo, si multe altele ! Curse legale pe "teren" propriu....
XCLUB 365 :-P ... nu e gluma. FORZA MOTORSPORT 2 |
1 Attachment(s)
www.xclub.uw.hu (ptr cei care stiu pe ungureste)
|
Vai vai.....ce masinutze:D.....5-10 roni pe ora???:-o...pfff ce tare
|
1 Attachment(s)
hai sa va arat un burn:):)
|
frumos...de cati cm3 era motoru?
unde a fost filmat? in grecia? |
Quote:
|
Apropo, pt. cine inca nu stie (desi nu cred ca nu se stie :lol: ) am vandut Polo-ul si noul proprietar al bijuteriei este Bobo ("Lex").
Noua achizitie : Skoda Fabia 2002, 1.4 MPI, verde metalizat, perfecta stare, fara prea multe extra-uri... Actualmente fara nici o modificare, masina se afla inaintea modificarilor mai "finutze" (nu si audio ;) ) dupa care va ramane la femeie si va fi totodata masina de family (cel putin deocamdata astea sunt planurile). In viitorul apropiat urmeaza sa achizitionez o masina total pe gustul meu, "ceva de putere" ;) dar pt. asta mai am de adunat niste banuti :sad: |
bai szambi...asta stiam...si bv tie pt masina.....foarte frumoasa.....imi place.......dar sa vezi ce fain o pus acum bobo amplifurile ;)...arata super tare. o mai pus si boxele lui in porbagaj invers...arata tare. banuiesc ca sti. sa sti ca ai putea face ceva frumos din fabia> Mult succes!
|
Sa sti ca am auzit multe de u........dai tare inainte cu firma........Ground Zero;).......dak nai stiut eu is varul lui niku (veveve).eram atunci cand ai venit in legatura cu spoilerul poloului. Eu ala cu okelari poate ma sti. In fine, mai vb:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning