![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
my bad:-) , asa e cand nu stii, te iei dupa altii:lol:
|
cum opreshti toate sistemele alea tc sm abs .. si ce draq mai e acolo k sa o poti conduce tuh ... nu sa franeze ea de nebuna in curbe
|
simplu il pui pe king, asa cred :P
|
La mine la damage e la high.. si la car details la fel. Ink nu am reusit sa i sparg geamurile. Pt k eu o faceam totaled mereu knd loveam ceva. Oricum si in realitate geamurile nu se sparg asa simplu, k nu au geamuri cum sunt in romania. Totusi ar trebui sa se crape. Si poza cu stalpu, cat sa se mai indoaie, sa cuprinda stalpu? Se vede clar k e desprinsa de masina in stanga (dreapta masini). Totusi asteptam cu nerabdare jocul full
|
Core 2 Duo la 1800 mhz cu 2 GB de RAM la frecventa mare, CPU racit cu instalatie cu apa, placa video 7600 GT 256 MB super racita si intreg sistemul super racit .... MERGE CA UN RAHAT JOCUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
poate 1800 mhz spune ceva....sau 7600gt ce pixel share are?.....yo unu am un amd athlon 64 3800+ / 2400mhz, 4 GB ram si 2 GF 7600GTOC de cate 256 si merge beton....am incercat si cu 2 Gb ram si o singura placa video si nui mare diferenta...merge bine.......poate ai sistemul de operare slabit, fai format
|
3 Attachment(s)
ehehehe....yo am spus k bat rezultatul tau fara probleme8)
|
Quote:
mai e o săptămānă |
Crys, facem schimb ? Iti dau sistemul meu
( p4 @ 3.35, 7600GT 700/1600, 1gb 667mhz ), tu pe al tau, raman cu hddurile mele :lol:, pun pariu ca in max 1 zi il fac sa mearga ata :wink:. 7600gt are pixel shader 3, deci shhh. |
|
Wlady da`mi un PM cu detalii....poate`l fac sa mearga!
Scuze de off! |
hai sa nu comparam un c2d cu A64.Chiar daca Athloanele sunt f bune sunt mult in urma noilor c2d chiar daca e la 1,8Ghz doar + ca e dualcore.
|
mie mise pare infect controlul , o adevarata boratura :))))))) foarte foarte foarte prost.
|
cum s-a spus si mai devreme este recomandat sa joci cu un volan ;in general simulatoarele au controlul greu
|
are controlul ca in underground 1....dar trebuie sa te obisnuiesti....ia sa vezi in full k nu o sa mai ai cine stie ce dificultati cand imi setezi masina tu personal
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning