![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
Quote:
|
ceva nou ? :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
da vtm paleu 2008.3 mansa de recunoastere totul ok.si 3 mansa de concurs.si in prima pe care si filmam din cabina intorceam pe pista si un furtun de la radiator a puscat si am abandonat.urmeaza si filme din afara... |
lasa Mester k ati fost buni cu totii...k norocul k ai observat la timp..mult succes si bafta in continuare.. !!:lol:
|
S-a mers bine!
|
1 Attachment(s)
urmeaza si filmele,odata ce fac un montaj cu startu,prima curba,a doua...bine`o fost domy,bine ca n`ai patit tu sau masina nimic :)
edited... |
imi pare rau ca a trebuit sa abandonezi...las ca mai vin alte concursuri. si daca are cineva poze si filme de la paleu i-as multumii daca mi le-ar trimite si mie pe mail sau mess. [email protected]
|
e mortal ursu' ARO, nu stiam ca a fost ranit inainte, dar arata mai bine cel din prezent. am citit mai toate paginile, o poveste frumusica..........sa te stapaneasca sanatos
|
compresoru ala se mai vinde ?
|
Quote:
|
salutare
la ce bani e compresoru,ce modificari trebuie pe masina sa se poata monta?si daca poti sa-mi zici partea de alimentare cu benzina cum se rezolva?cea electronica? multumesc anticipat.. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am mai primit ceva filme de la baia mare si vtm paleu....
|
liniuta ARO VS WPP...castigator a iesit WPP nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning