![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Hai ca ma pusarati pe jar...nu eram sigur ca e gata masina pana duminica, dar trag tare de tot sa fiu prezent la start . Deci...ne vedem la Pitesti ! :P
|
Quote:
Fratele mai mare sare-n ajutor intodeauna!!!!! :PPPPPP |
e..asa da. In sfarsit ceva pe masura :lol::lol::lol: Nu cred ca imi dai mai mult de 390m =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...s-9692221.html |
I-am zis si eu de KNS dar a negat...:D
|
Quote:
masina lui KNS o stiu de 2 ani cred......stiu in mare ce e pus pe ea....ar merge si un M in 4 pistoane....oricum ti-e si mila sa dai in masina aia la cat a tine marius la ea....am vazut in ce conditii a stat masina lui iarna, ZAX-ul, UWE... @stefi.....2.8 sigur ai admisie de 2,5 mai pui si slickuri...nu e treaba, macar iti luam plecarea.....:D nu promit ca ajung la pitesti...sa vad cu munca..... vine fratele mai mare ..MOM...:evil: |
se pare ca si cu un aspirat faci fata............am auzit ca e umblat bine in motor deci se poate si cu 12 volti......:D
https://www.youtube.com/watch?v=u4hd6ILxgrA |
Ma Stefi :)) nici n'ai urcat bine motoru ca deja'i coada de 100m sa se dea lumea cu tine :) Ce'i drept si eu astept dar nu cu DRAG, cu DRIFT! :))
|
Stai linistit Jakale ca nu-i mare branza motorul, doar admisie de 2.5 , soft nu apuc sa-i fac... deci doar un 2.8 cu admisie de 2.5 si slick-uri
|
Quote:
lasa boss...nu e pb....repet...distractia conteaza...;) |
Corect ! Nu mergem la cules de cupe...mergem la mare distractie ! deci cum se zice : Sa fie FORTZAAAA !
|
mai agati si tu jakale niste braduleti de oglinda si zici 2 cp de la fiecare bradulet a cate 6 braduleti...hmm 12 cai...maxim 6 cai frumoshi :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning