![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Asta e buna ????
|
dap.......
|
Re: Most_Wanted
2 Attachment(s)
sal,am si eu ceva lucrari :) doar ca n-am prea avut materiale...as dorii si eu daca se poate,cineva sa-mi dea si mie materiale de genu,sau sa ma invete mai multe chestii...as aprecia..ms mult
uitati o lucrare recenta. este cam slabutza presupun,fata de ale voastre :sad: |
2 Attachment(s)
Quote:
http://www.netcarshow.com/ de asta ce ziceti ? am incercat un clean-look , nu e chiar final , dar ... |
2 Attachment(s)
eu zic ca am terminat-o
|
2 Attachment(s)
Salutare!De cateva zile am inceput sa lucrez in Photoshop CS2.Am fost ajutat cu invatarea primilor pasi de catre varul meu cristinr1.Aceasta este primul meu VT,un Seat Leon FR.Sper sa va placa.
|
Aoleo alex...ce`ai facut cu rotile alea frate?? :-s
|
Am vrut ca masina intra tare in curba.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia Nova by CRM :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
o masina...sa mi revin si eu ....enjoi!!! MS Rares pt sfaturi
|
Rares, misto masina, mai ales ca-i Nova, si-mi place :D dar in stanga jos e prea ascutit, zic eu .... :rolleyes2
Manson, masina nu e potrivitä in bg-ul ala :sad: vinyl-urile sunt puse invers :-) dai un opuse, si gata :D ... e pärerea unui amator, nu da cu tigaia :-P |
Rares: a iesit super tare...
Manson: prin geamul din dreapta masinii se vede un zid care nu e nici acolo, nici relexie :???: in rest mi se pare ok |
@rares:hmm...e draguta doar ca mie mi se pare facuta la plictiseala si repezeala
@manson:primu lucru e pozitionarea..care e cam proasta din pacate.zidu de care zicea Cipprik putem zice ca e reflexia peretelui...draguta! GJ aman2 :D |
Re: Most_Wanted
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning