![]() |
Re: Constanta - Accidente
ieri a fost un accident f naspa...sa lasat cu 2 morti tata si fica 24 ani . .drumu spre cogelac..un logan a intrat in pom apoi la luat foc.. nu stiu din ce cauza
|
si la cogealac a murit o gagica ce se ducea sa se imbrace in mireasa , ca avea nunta in 2 ore ... si doar ce avusese botezul fetitei cu 2 ore inainte . un opel rosu a incercat sa depaseasca o duba dar a intrat prea devreme inapoi in banda si s`au lovit si s`au trimis reciproc in copac
|
* cobadin nu cogealac
|
Quote:
|
al tau cu cei morti incendiati in logan a fost la cogealac .
al meu cu mireasa moarta a fost la cobadin :) |
infricosator,pe bune.am ajuns sa ma urc cu teama la volan .
|
8 Attachment(s)
in intersectie la marvimex ... fiatu nu a acordat prioritate (" mi-a facut semn cineva sa trec" ) din spusele lui
|
Uraaat.....
|
eu niciodata nu trec cand imi face semn cineva si sunt si 2 benzi pe sens,si nu depasesc niciodata pe nimeni cand imi face semn cu semnalizarea ca il pot depasi.e cea mai mare tampenie . ma bag cand cred eu ca nu vine nimeni si depasesc cand vad EU ca e liber.
|
pai si taxiul galben cu cine s-a lovit ?
|
taxiu a fost atins si el de fiat dupa care taxiu a atins 2 batranei care au cazut si au ramas cu cateva zgarieturi si ei ... din fericire pt cel cu fiatu nu au depus plangere ....
|
Luni pe Bratianu la trecerea de pietoni de la jandarmerie unu cu un Logan a dat peste 2 fete de 13 respectiv 14 ani pe trecerea de pietoni,cea de 13 ani a murit iar cea de 14 i s-au amputat ambele picioare....ce viitor mai are copilul ala.....:shock:
Nenorocitu dadea sa fuga dar au sarit pe el oamenii de la fata locului. |
Quote:
|
Quote:
oricum, o parte din vina o au si pietonii care nici macar nu se asigura cand se apuca sa traverseze strada. o masina se opreste in cativa metri, pe cand un om se poate opri instant. |
4 Attachment(s)
Accident azi Soveja cu Tomis , Skoda Octavia II cu BMW seria 3 ... skoda lu Junior pt cei care il stiu :) bmw a fortat semaforul si a trecut pe rosu . Nimeni nu a patit nimic grav doar o zgarietura a lu junior
|
aseara soveja cu tomis , o gagica cu un matiz a fortat galbenul la semafor si a fost acrosata de un passat . rezultatul ? un matiz cu cracii`n sus .. noroc k nu a patit nimeni nimic
|
Quote:
|
dap asa e eram la fata locului
|
2 Attachment(s)
bmw cand era al meu vs bmw la 1 an dupa ce lam vandut ... pacat de ea
|
nasol ...asta este 2,5-u?
|
da ... el era :(
|
Quote:
|
poze ceva de la accidentu tomis x varianta ??
|
nu stiu ... dar de ala de saptamana trecuta de la magic cu dacia si de saptamana asta , de fapt de aseara cu ypc-ul are cineva ??
|
ala de saptamana trecuta nu mai are nevoie de prezentare :lol: era toata lumea acolo.
a acvaplanat :lol: ce ti-e si cu ploile astea :lol: |
Quote:
|
era si un x5 ? ca eu am vazut doar pisica care era varza ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ori n-are nimic , ori e dauna totala , hotarati-va odata.
|
ia dat ab pe 43 si maxi taxi :) nu vezi ce zice..
|
la intersectia eliberarii cu prieteniei era un motor pe jos si erau oamenii cu caschete si faceau masuratori ... VVD avea numaru
|
Quote:
:lol: |
Sigur i-a inspirat dar nu aveau cum sa faca poze ca nu aveau pozitie :lol:
|
azi dimineata accident in mamaia...unii au daramat un stalp :| .... masina avea doar botul masinii indoit fix pe mijloc cum s-au oprit in stalp...cica au avut noroc ca daca era mai in stanga/dreapta cu 2-3 cm unul din ei murea pe loc ...am inteles ca unul din ei a stat la terapie intensiva pana mai acum o ora...partea buna e ca amandoi pasagerii sunt constienti
|
am vazut si eu masina..era praf fatza
|
era cumva un astra?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning