![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
si chiar era nevoie sa dai QUOTE la mesajul asta de 1 km???
ma dor ochi :( |
asta vroiam sa zic si yo....nu era nevoie sa dai quote la tot postu`...puteai sa dai dekt la o fraza !!
|
are cineva niste schite cu mashini...de preferabil muscle car!!...in genu` cum am la semnatura....am gasit je kteva pe net...dar subti` rau`...sunt prea ***uristice...
plsss |
credeti ca ash mai putea face ceva cu niste ( multe ) cd-uri care vreau sa le arunc din motiv ca nu mai merg ( zgariate , crapate... etc ) ?
|
vezi ca are Nero un utilitar..gen Scan Disk...daca iti da erori si nu merge sa le accesezi din windows eu zic ca nu mai pot fi folosite..
|
pai stiu ca nu mai pot fi folosite :)... eu ma gandeam la activitati extraPC :) ... nush sa le bag in cuptorul cu microunde stuff like dat :D
|
aaaaaaaaa....pai ar fi o chestie...:D ...cu cuptorul cu microunde...
|
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
....vibe....pastreaza`le....ni le dai noua..intr`o seara....facem la sala sau pe kolt....concurs de freezbee(sau cum drq s`o scrie:)..).... |
fa-ti masinute din ele!!!
|
:lol: cum faci tu masinute din CD-uri ? merge si cu diskete ? :mrgreen:
|
Quote:
pune cat mai multe la oglinda si ce ramane pe marginea parbrizului :lol: :rolleyes2 |
:)) m-am gandit la faza cu parbrizu ( GLUMEAM ) kraven... da... pentru freezebee ( tot nush cum se scrie ) m-am gandit si eu...:D
|
8 Attachment(s)
cel mai tare muscle car pt. mine... :shock:
am mai vb de el pe alt thread... |
da este....sa zicem...gusturile nu se diskuta...dar dc n`ai postat si u la Diverse poze/filme???....data viitoare knd vrei sa faci un post...fa`l mha frate k`lumea...k nu kred k n`ai potic sa`l pui
|
Quote:
Poate decapitam draq vreo baba... |
Quote:
|
Quote:
|
eh atunci le mai pasterz :D
|
1. yo shtiu k ai arunkt 1...eram langa u....akuma nush dak ai arunkt mai multe dar pm....
2. lasa baba...k pe frigu` asta nu se prea plimba ei....facem concurs kre dekpiteaza mai multi comunitari:)) |
Quote:
|
l-am a vazut azi pe Skma in benzinaria de langa ACR.........aveai probleme cu Vectra man? mi s-a parut k impingeai la ea!!!!
|
https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...e_xx41974.html
Nu mai pot de ras!Uitati-va si voi la masina si la pret! :lol: |
spinere frate!!! spin motherfucker...spin!! :))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Bogdane,pe unde umblam maine? :rolleyes2 Am auzit ca mergem in Privilege? :D
|
eu...da clar ma duc. si in seara asta. internullo...optik...hai ca va fi frumos. sa vina si vibe ca tot se plangea ..si il introduc eu in atmosferea!!
bine ca ma stau prin oras sa pot sa beau si eu putin... |
unde sa vin in privi?:) cu Internullo... yeah yeah :D nu stiam ca vine si optik...se duce verisoarmea ca ma innebunea cu Internullo... asta... care se da italian ...si e de fapt roman...
P.S. vara mea are 17 ani :) ... P.S.2 aceeasi antipatie o am si fata de Marco Brigulia.... |
lol...chiar e italian ma...amandoi sunt...si Rosario si Marco...
Optick e cel mai slab dj din Romania dupa Barbulescu ala...cel putin cel mai comercial... Adrian Eftimie lafel...comertz tata |
Si care e cel mai tare Dj din Romania? :rolleyes2
|
pai nu prea aveam un dj klumea in tara .... doar comertz cum zice dirty ;)
|
comertz sunt astia din top...ca sunt si dj-i mai necunoscuti care o tin pe linia lor...Ball...Vasquez...Praslea...Raoul...Professor ...Alin...etc.
cel mai tare dj...eu zic ca nu prea se poate zice...fiecare dj are stilul lui...tehnica lui... din Romania...mie imi place de Ball...Raoul..Professor...Pagal...chiar si Internullo..one man show :lol: |
gusturile nu se dickuta pushermane....fiekre asculta ce`i place pana la urma....poate sa fie comercial sau nu...
|
normal...;)
|
optick e in seara asta. dar parca in ice. cred ca ajung tot acolo..ca nu mai am chef sa conduc pana in alt oras.
nu sunt DJ buni in RO?? asta vine din partea unora care asculta cat de des... si cat de mult.???? la cate petreceri facute calumea ai fost, shanztule?? hai sa nu mai umflam in pene pe aia de afara si pe ai nostrii le scuipam in cap!!! cand facea Pagal petreceri la Mondy's pana la 8-9 sau chiar 11 si dupa aia mergea lumea la Kudos , alea ce erau ??? comerciale??? la fel cu internullo.... ia cautati o melodie de acum cativa ani buni VIATA DE NOAPTE se numeste... hai ca va faceti cunosctaori, si nu observati decat aia de ii vedeti la MTV si alte figuri..si ai nostrii chiar stiu si fac bine ce fac. ca nu sunt mediatizati..aia e altceva. o petrecere reusita e unde sta lumea pana dimienata. si se distreaza..aplauda... si chiar gusta petrecerea .... unde iese frumos. nu compar cu Deep Dish.. Zabiela,sander K, Mylo and altii, ca aia fac demult ce fac de ani de zile, unii de prin 80..dar si ai nostrii sunt tari. dar ce sa ma chiunui sa explic.... cand ne vom vedea pe acolo, si chiar va place muzica asta...atunci veti intelege.. dar e usor de zis ale e naspa, ala merge ca e commercial si ati vazut ca e mediatizat de multi.... e usor de zis ceva unde nu prea se pricepe lumea ;) ca poti lua o decizie usor !! la ora actuala in tara sunt cativa care chiar fac bine ce fac. ma duc si la digweed cand va veni..cred...si la toata gramada care se pregateste pt februarie pe la kristal, martin & stuff, dar si ai nostrii merita !! |
Ice cam la pamant! fata de Mirrage!
|
'Neata !
Puteti sa imi explicati si mie ce inseamna controller RAID ? :-s :D Thx 10x |
prea tare aseara in privi. la ice...GOOL. si optik a venit tot la privi. a bagat intenullo f.f.f tare. pana la 4.45 am stat. am dat ture, m-am intalnit cu DOn...dar oricum, a mers f. bine treaba la privi.
sa vedem diseara cum o fi :D si mai avem cateva seri de genul asta sa speram.... ;) vibe, dragos, daca veniti, let me know :D nu vin cu masina.... nu are rost. cine zicea ca ai nostri nu baga bine? sa vezi ce progressive a dat din el...wof.. :D |
nush..asha o fi cum zici tu ,poate chiar sunt si romani care fac treaba klumea ;) eu daca nu am acultat dj romani nu prea stiu si poate ca am ramas cu impresia ca nu prea sunt :(
digweed vine pe 16 la kristal ! daca treceam la mate ne gaseam pe acolo :mrgreen: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning