Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

boy_wonder 03-07-07 20:14

Re: Masini tari vazute la noi !!!

lamborghini ala negru de la Rex este LP640 roadster.. sunt cateva poze cu el mai in spate ;)

catalanu 03-07-07 23:03

Azi in complex pe la ora 11 in Timisoara o Toyota Supra portocalie tunata rau de tot.Nu am tel cu camera deci nu am poze.
Am mai vazut si un ml 63 AMG

b_gt 03-07-07 23:05

lp640 roadster..sta langa mine....sunt 2 lp640 roadster negre...carrera gt s pare k a fost inlocuit cu murci

-LEXION- 03-07-07 23:06

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 980279)
lp640 roadster..sta langa mine....sunt 2 lp640 roadster negre...carrera gt s pare k a fost inlocuit cu murci

POOOOZZEEE!!!!!!! :D

ce mi-ar placea sa aud sunetul la CGT si LP640 impreuna :shock:

Patrulei 03-07-07 23:08

V`am m`ai zis eu k Hotel Rex este SAL;)))(salon auto de lux:)))):Pcand nu are ce face lumea pe litoral dau si o tura la SAL;));)

badboy_diddy21 04-07-07 00:17

catalanu: dak acea supra portocalie pe care ai vazuto avea nr. straine si mai exact de Anglia atunci acea este a unui prieten.ii voi spune sa faca poze sa le postez aici si poate si un link cu ceva filmuletze ;) v-am salutat, PA!

Skypper 04-07-07 01:07

4 Attachment(s)
Chrysler Crossfire...:D...l-am vazut acum cateva zile prin oravita:D

SorianAndrei 04-07-07 10:58

Salutare tuturor..care masina va place mai mult Bentley-Ferrari-sau jaguar-cel cu Bentleyul si Ferrariul sunt frati-Liviu si Florin-cel cu jaguaru este un prieten de a lor :P

boy_wonder 04-07-07 11:07

Quote:

Originally Posted by SorianAndrei (Post 981053)
Salutare tuturor..care masina va place mai mult Bentley-Ferrari-sau jaguar-cel cu Bentleyul si Ferrariul sunt frati-Liviu si Florin-cel cu jaguaru este un prieten de a lor :P

mie imi plac toate.. de la jaguar pana la bentley, inclusiv ferrari :lol:

Skypper 04-07-07 11:56

Quote:

nu ne incanti si noua privirile cu nijte poze...:?:

-LEXION- 04-07-07 14:31

Quote:

Te referi la cele din Cluj, Ferrari si Bentley negre ? ale fiilor patronului de la Flip, Florian cu Ferrari si liviu cu Bentley? Iar cel cu XK-r e patronul al Obsession club....daca da, sunt poze (si filme :D ) pe forum...dar oricand sunt binevenite altele :)

Tboy 04-07-07 15:55

http://www.metacafe.com/watch/701871...ly_in_romania/ INCA UN FILMULET interesant spun eu

ESPinoza 04-07-07 16:05

da... cat se poate de interesant :)

baghy83 04-07-07 16:23

no comment

MixMaster 04-07-07 16:31

Quote:

are si bietul copil 14 ani si crede ca ce tare e el daca a auzit de niste pampalai...

ESPinoza 04-07-07 16:38

Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 981572)
are si bietul copil 14 ani si crede ca ce tare e el daca a auzit de niste pampalai...

ii cunosti sau dc zici ca is pampalai?

Florin_Tei 04-07-07 18:38

Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 981572)

Ba frate ai scris bine la semnatura : "...DE MULTE ORI NICI EU NU SIU CE FAC...". Cu respect !

Mishu-f 05-07-07 14:09

6 Attachment(s)
something retro ;) .... aseara prin bucale :D ..... un Citroen Traction , un Hanomag Record si un Plymouth ...... stateam si ma imbolnaveam pe langa ele .... masini de prin ani '30-'40...... apar si eu cum ma holbam la una =))

Mishu-f 05-07-07 14:25

3 Attachment(s)
scuze pt unele poze nu sunt bune....

Trickz 05-07-07 15:10

hmm..nui masina tare dar totusi...e rara:D nu am reusit sa o prind in poza..nici nu stiu exact ce marca e:D oricum, e o masinutza cam de dimensiunile unui clio, daca nu mai mica, cu bot de mertzan:D numar de prahova. am vazut'o pe la universitate:D daca a prins'o vreunu in poza plz dati upload la poze:P

Pilif 05-07-07 18:33

7 Attachment(s)
cred ca au mai fost da totusi.....la rex au fost facute

vnool 05-07-07 20:34

traieste bine lumea .... :) numai noi in bmw, honda, etc etc dar ei imbla in maruntzisuri de mercedes AMG .... , ferrari ... .unde is banii ca ma duc miine si imi vind masina :)

boy_wonder 05-07-07 22:03

13 Attachment(s)
Audi A5 3.0 TDI
Lexus GS430

dogy_10 05-07-07 22:09

audi a5 e super......cat poate sa imi placa....mult prea tare

teddy 05-07-07 22:20

citroen-ul e al lui tariceanu, daca nu... are si el unul identic dar ma indoiesc ca-s doua inmatriculate restaurate.

Mishu-f 05-07-07 23:52

nu tariceanu are un citroen DS, model mai nou, nu un tracion

teddy 06-07-07 00:24

are si una si alta, din cate tin minte.

sil4tuning 06-07-07 20:06

audi s5 nr de buc rosii
frumos rau negru stralucitor ....pozitiile acelea din leduri albe sunt bestiale si fac masina sa arate bestial de la orice distanta noaptea ....super ....!!!!!

VlSor 06-07-07 21:54

http://www.swampblog.info/saracia-din-romania/
Aici masini cam urate

R-NOS15 07-07-07 00:50

a mai fost postat filmuletul si pe pagina anterioara

peter 07-07-07 12:17

aseara la REX erau asa...Maybach ceva long.., Lamborghini Murcialago,Lambo Gallardo,2 Ferrari F430 banuiesc,Aston martin,rolls royce,si cele 2 Mclaren si Porsche 911 de prin 80' ,porsche 992 nou,porsche chayene modelul nou S

boy_wonder 07-07-07 17:07

un jaguar xk convertible cu volan pe dreapta :D
din pacate n-am avut telefonul ca era parcata masina :x

alexzander407 08-07-07 11:09

Quote:

Originally Posted by peter (Post 986214)
aseara la REX erau asa...Maybach ceva long.., Lamborghini Murcialago,Lambo Gallardo,2 Ferrari F430 banuiesc,Aston martin,rolls royce,si cele 2 Mclaren si Porsche 911 de prin 80' ,porsche 992 nou,porsche chayene modelul nou S

McLaren in romania ???:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

boy_wonder 08-07-07 11:24

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 987356)

McLaren in romania ???:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mercedes SLR McLaren :D

alexzander407 08-07-07 11:32

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 987366)
Mercedes SLR McLaren :D

:lol: :lol: :lol: abia acum imi dadui seama :lol: :lol: :lol:

TurkishCarFan 08-07-07 13:07

Ca si cum n`ar fi...in constanta...la intrarea in satu` de vacanta in mers...SLR,murcielago si mai prin centru o masina care nu stiu ce e si nici n`am reusit sa`i fac poza...dar era ceva ce n`am mai vazut...Cred(dar nu stiu sigur) ca era un spyker...N`avea numere nici pe fata nici pe spate si n`avea nici unde sa le puna.Lambo doors,joasa ca un SLR,decapotabila...I`a aratat doar spatele la stirile de ieri seara la protv,dar nu gasesc stirea

-LEXION- 08-07-07 13:20

Quote:

Originally Posted by TurkishCarFan (Post 987483)
Ca si cum n`ar fi...in constanta...la intrarea in satu` de vacanta in mers...SLR,murcielago si mai prin centru o masina care nu stiu ce e si nici n`am reusit sa`i fac poza...dar era ceva ce n`am mai vazut...Cred(dar nu stiu sigur) ca era un spyker...N`avea numere nici pe fata nici pe spate si n`avea nici unde sa le puna.Lambo doors,joasa ca un SLR,decapotabila...I`a aratat doar spatele la stirile de ieri seara la protv,dar nu gasesc stirea

Cu asta semana oare?

http://www.speedtv.com/_assets/libra...d.spyker.2.jpg

TurkishCarFan 08-07-07 20:18

Asemanatoare la body(sa zic asa) dar botu` nu seama...N`are priza de aer d`aia cu plasa...E mai joasa!Chiar nu stiu ce e!

DirtyPusherman 08-07-07 20:28

Gallardo Spyder...aici!

Razvan-CT 09-07-07 00:10

Quote:

Originally Posted by TurkishCarFan (Post 987483)

stiu de ce masina e vorba.. e una gri nu?? azi a fost parcata in parcarea restaurantului unde lucrez si am putut vorbi putin cu soferul... si chiar am urcat in masina .. el sustine ca e Ferrari(desi eu nu cred).. de vreo 570 de cai.. si doar 700 de kg.. adeevarul e ca are o acceleratie fenomenala.. poate o sa-i fac poze cand o sa o mai prind

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning