![]() |
Re: Discutii despre orice!
pe undeva citeam cat de ciudat s-a scris vw, ce ziceti de asta?
http://www.emaramures.ro/Auto-Maramu...ANTE-WOLZVAGAN |
Quote:
|
Horatiu, lasa ca stim noi ce stim ..Si fa ceva cu telefonul ala ca imi da aia cu : "Te aflii in reteaua Orange..."
|
si eu tot vreau sa dau de horatiu de vreo luna ca am gasit un citron ca al lui busit in fata
|
Quote:
Quote:
|
Re: Accidente Baia Mare
da ce are sexul fara prezervativ daca folosesti anticonceptionale? :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gandeste putin! nu tot ce e placut e si sigur,asta vroiam sa punctez,capisci?:-P |
Re: Vand snowboard
esti iertabil :))
|
Quote:
|
Mno cum ii Keisuke, acuma nu mai scapi! Canyonu sau moartea ^^..Parca sunteti in Tokyo Drift.
|
stie cineva de cand intra prohibitia pe raurii:) nujtiu sigur daca o intrat, vreau sa merg la un peste pe somes`:D
|
http://www.startautorallye.hu/docs/2...gleges_orb.pdf
pe pozitia 24 C. David si M.Beldie inscrisi la raliul Eger din ungaria. 111 echipaje inscrise si 4 masini de deschidere, chiar daca e etapa comuna cu slovenii |
|
Quote:
|
Discutii despre orice!
2 Attachment(s)
pozele de la meci:-)
|
a fost o adevarata placere sa jucam noi (UR) cu voi (RedLine Racing). Am vorbit cu baiatul de la teren, vom cauta o pozitie dupa Paste, astfel incat sa facem cate un "amical" saptamanal cu voi (pozitia din aceasta seara ramanand pt UR & friends):D
. Duma - apara ceva mai bine decat Helmud Ducadam V'am pupat :D |
Intr-adevar o fo reusita miscarea din seara asta :D ... Ma cam dor picioarele, de mor. Asa ii cu pensionarii astia, tot timpu` ne plangem ca ne doare cate ceva :lol: Sa ne vedem pe data viitoare refillati cu energie.
PS: Tre`ia sa facem pozele inauntru in "cushca", sa ni se vada calumea si mocile :lol: De tinut minte pentru data viitoare. Ceaules. |
Quote:
|
Quote:
Vai ma faci sa rosesc :oops::oops: |
stie cineva de unde pot cumpara un cd-u cu harta europei inclus si romania...pt gps Audi
|
A folosit cineva plasturi Nicorette, is buni ce ceva? Acuma de cateva saptamani stau pe capu' lu' mama sa ii cumpar eu din banii mei plasturi numai sa se lase de fumat dupa 30 si ceva de ani de fumat...
|
Hmmm... Poti face teste pe mine de vrei :D Si asa, ma tot las de fumat (zilnic) de 2 ani incoace :lol:
|
ACCIDENT - Copil in varsta de patru ani, taiat in doua de un excavator pe Craica http://www.emaramures.ro/Stiri/31262...-Craica-VIDEO-
|
Quote:
|
ai de PLM. cu unu mai putin in lume, oricum viitoru lor ii sa dea in cap pt 5 lei......oricum groaznic accident:|
|
am si eu o intrebare...sper sa nu supar pe nimeni...ce se mai aude de liniutele din aprilie?
|
voi stiati de asta???
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted: http://www.citynews.ro/maramures/eve...ccident-76960/ |
https://www.youtube.com/watch?v=m0Uzl...eature=related pozele cu audi is mai interesante,intr-o poza apare si soferul ,mare lucru ca a scapat
|
Mi-e foarte greu sa cred. Masina aia e facuta zdrente. La cum arata masina, soferul trebuia sa aiba macar capul spart, sau o mana rupta. Si chiar daca nu avea nimic, ar fi fost in stare de soc. Si chiar daca nu era in stare de soc, tot il luau cu ambulanta, sa il verifice sa nu aiba vreo coasta rupta, ceva la coloana, chestii din astea...
|
:lol:
e vecheeeee faza cu audi si oricat de incredibil pare, soferul a plecat pe pcioarele lui. asta nu inseamna ca audi e o masina sigura, inseamna doar ca soferul a mai primit o sansa :lol::lol: |
si eu stiu de intamplarea cu acel Audi de multa vreme :)
|
Quote:
si totusi se pare ca macar un exemplar a ajuns in oras . Am vazut unul langa Maramuresul azi dupa-masa. |
Quote:
|
Quote:
apropos, cica sint de vinzare detectoare si pentru astea. aveti un link sau vreo info ce pret si de unde? |
Buna... Doresc in viitorul apropiat sa imi achizitionez o masina... Sincer nu stiu spre ce sa ma orientez... Imi plac masinile sport dar nu cu motoare foarte mari (nu conteaza daca e cu 2 sau 4 usi). Momentan nu dispun de o avere pentru a achizitiona o masina asa ca trebuie sa ma limitez la un 4000-5000 euro (inmatriculat). Astept cateva propuneri din partea voastra (marca, model, an si de ce acea masina). :-)
|
|
poate cineva sa imi spuna cum e drumul la somcuta pe la satulung?
oare s-a reparat sau sa merg pe la remetea? merci |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning