![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
cu /!\ pe dreapta:)))
|
gata aaronel
|
you have my vote
|
La multi ani Geo
Sa ai parte de tot ce iti doresti si cat mai multe aparitii TV :) si succese |
:bunch: :bunch: La multi ani ! Tot ce iti doresti !:bunch: :bunch:
|
happy b-day
|
LA MULTI ANI !!!:drunk::drunk::drunk::peace:Sa ai parte de absolut tot ce-ti doresti....si la cati mai multi cai:lol:
|
Ms baieti, daca va vine sa credeti aseara am aflat ca azi e ziua mea :)) sa fie cai multi si sanatate in primu rand :) si voua la fel :)
|
La multi ani! :D sanatate si mult noroc!
|
LA MULTI ANI :) !!!
|
Quote:
Yuhuuuuuuuuuuu:caffine: |
La Multi Ani Kalu !!!!!
|
La multi ani bunul meu prieten Kalu si sa nu te schimbi niciodata.:clap:
|
La multi ani si din partea mea !
|
La multi ani dom` presedinte ;)
|
Happy birthday! :)
|
la multi ani si din partea mea...
|
la multi ani si din partea mea :)
la cat mai multe realizari .. si multa sanatate ca sa le poti duce pe toate la bun sfarsit :) |
Mersi mult baieti. Asta seara am ramas impresionat pt ca mi`au facut petrecere surpriza la care nu m`am asteptat de loc, eu nu am vrut sa se afle ca e ziua mea si de fapt se complota de o saptamana :) mi`a placut mult si multumesc tuturor celor care au luat parte la complot :) m`a impresionat foarte tare si cred ca s`a si vazut ca transpirasem pe frunte :))
|
http://www.autooltenia.ro/articol.php?id=6
Haideti racerii lui tata! O sansa pentru soferii amatori de a isi testa intr un mediu legal abilitatile! Masinile pot fi complet de strada! Nu se cere roll bar! Credeti-ma ca pe langa liniute VTM-ul este la fel cum este sexu pe langa laba ! :D |
Se pricepe careva la legislatie , amenzi, ce trebuie sa am cand fac o contestatie ?
|
Salut !
Sunt din Targu Jiu si m-ar interesa si pe mine un spoiler fata pentru Opel Calibra. De preferat rosu. Aici in Targu Jiu nu am gasit si m-am gandit ca ma puteti ajuta...totusi e aproape valcea. Multumesc frumos ! |
daca vrei cel stock, da`mi add pe valcea_racing .
|
cucu sa mori u dak nu mergem:) la prima clasa
|
Anonymous la Valcea? Am vazut aseara un A4 prin oras, era de Valcea si era de la Anonymous, stie careva ceva?
|
Tocmai am fost si eu citat, au venit la mine acasa... maine la 10 30 tre sa ma duc si eu la politie.
|
ai grija ce declari! Noi am declarat sa fie bine pt toata lumea, si sper ca si voi sa faceti la fel.
|
aparent sunt singurul care merge maine, n'am ce declara, oricum nu e ca ei , nu ne intalnim acolo pt a face/organiza curse ilegale ci doar sa stam de vorba. ce vina avem noi ca se alearga lumea acolo? ;)
mi se pare abuz din partea lor, vor sa sperie parintii asa aiurea (unde este cazul) sau pe noi |
Ups,sunt cam singurul care nu a dat cu subsemnatul..oricum in poze nu sunt fotogenic si scrisul imi seamana a medic pediatru....asa ca ...mai bine ca nu am ajuns pe acolo...
|
Nu esti singurul :D. Mai e si io :D. Sper nici sa nu ne cheme vreodata :D, ca poate ma pierd cu firea si lesin pe acolo :))
|
Si eu Ice Viseee :lol:
Kestia e k ii veni si lui varu'-meu, kre el nu cunoaste pe absolut nimeni dintre noi, n'a venit niciodata p'acolo......doar ce l'au oprit pt folie pe masina, atunci knd a luat Klu amenda, atata tot......si na, l'au bagat si pe el cu noi......si totusi NOI, kre noi ? Noi cei kre ne strangem si stam de vorba ? S'au speriat cu......ma'ntegeti voi :cry: si s'au luat de noi k poate ajungem si noi la fel......nu prea inteleg eu de ce oare ne baga in aceeasi oala......in sfarsit...... Pai daca s'ar duce pe la Bucuresti sau oriunde in alte orase maaari, si'ar vedea kte 30-40-50 de masini parcate si vreo 100 de persoane stranse, pai cred kr face infarct :shock: |
Stai calm ca nu fac ei infarct...la Sibiu au dat amenzi de 1500 ron...la cateva persoane.
Sa`l intrebi pe LupAlb ...el stie cel mai bine ce haos e acolo ...aia se strang pe putin 50 de masini la o intalnire.... |
si de ce le-au dat amenzi ? si cate 1500 ron ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acuma cica se judeca, ca erau amenzile pe nedrept, naiba sa`i ia. Am vazut un filmulet...la unu i`a luat permisu direct ca cica facea curse da defapt omu isi parca masina. Ei acolo se strang in parcarea de la mai multe mall-uri, supermarket-uri etc si se destrabaleaza....da si cand vine gardaa :))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning