![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
nu zic ca nu se fac abuzuri cu radarele...dar limitele alea de viteza..sunt puse cu un scop... dar unii cum sunt spartani... ce mama masi..regulile is pt fraieri! ai cuvantul meu de onoare ca daca vreun racer din asta ma tamponeaza..din cauza lui ... ii dau eu amiabila din aia..de o sa`si doreasca sa vina mai repede politia. :D |
Eu unul m-am dotat cu statie CB si urmeaza sa-mi schimb si detectorul...
|
Mergi tu pe Roman la Tg Neamt sa zicem pe europeana prin localitati cu 60 si zi-mi apoi daca iti convine :) Pe europeana in afara localitatii 100 apoi redu la 60 ca e localitate .. apoi dai pedala iar la 100 apoi redu iar la 60 si vezi daca-ti convine (sa nu mai zic de consum) :) Eu zic sa-i dati pedala, dar cu cap (daca il aveti ... unii, bineinteles) :)
Thunder ce statie ai ? Si eu m-am dotat de curand .. detector am ... Cobra 9430 si statie Alan 48 Plus cu antena sirio megawatt 4000. Ai sa vezi ca statia te scoate de la multe ... numa sa fii atent la cel ce trece pe contrasens si sa-l intrebi ... "colegu cu vw ... ceva spre ...." .. ca daca intrebi pe statie "ceva spre ..." s-ar putea sa ai surpriza sa-ti raspunda un militian sau unu de pe la ARR liber si dupa curba sa te opreasca politia :) |
Quote:
|
Politia nu are de ce sa te opreasca pentru ca statiile CB sunt absolut legale.
Eu am un Midland Alan 42 Multi cu antena Midland ML 145. Cat despre "convorbirile" din trafic, am discutat cu mai multi posesori de auto mici decat cu posesori de tir. "Moda" cu statiile nu a fost introdusa de soferii din Suceava... Eu unul am facut armata la transmisiuni si tin minte ca inca de pe atunci vanam posesori de statii radio prin Bacau, si nu erau soferi de tir ci radioamatori ilegali. Asta e boala veche... |
Quote:
da is perfect de acord cu tine... eu de obicei fac cam 25 30 minute pana la roman... dar cu conditia de a fi liber drumul... in portiunile aglomerate merg prudent si rezonabil (nu ca alti raceri ...de preferinta loganisti>nu am nimic cu ei..dar majoritatea se cred schumi<) . Ii dau cand e liber pentru ca e doar viata mea la mijloc..dar asa doamne fereste sa intru in altu si sa`l omor... nu prea e ce trebuie! Deci pe final... unde e liber si se poate..o calc...unde e aglomerat ...merg prudent si respect cat mai mult regulile. |
Quote:
|
Pe vremea respectiva existau 3 autospeciale la UM 0836 Jandarmi in Bacau, autospeciale cu care, prin triangulatie, erau cautati radioamatorii care transmiteau fara licenta. Unii din ei, extrem de ingeniosi, de altfel, se deplasau si erau destul de greu de localizat. Intr-un an de zile, retin ca au fost prinsi doar 2 insa de transmis, transmiteau cel putin 10. Vorbim de 1998. Eu dovezi nu am, poate doar livretul militar cu arma transmisiuni si diplomele de radiotelegrafist. Cu mine in ciclu au mai fost 2 baieti din Piatra insa nu tin legatura cu ei. Daca citesc asta, pot sa confirme sau sa infirme. Cat despre stage, sunt la fel de preocupat de asta pe cat esti tu de gramatica si ortografiere. Cat despre cele 5-6 tiruri, cred ca nu erai destul de mare nici ca sa fii baiat de mingi cand Mihai Costel a facut primul parking de tiruri in Dumbrava si cand a inceput sa faca transport international cu S.C. Anglorom Trans SRL, dupa ce in prealabil facuse cativa ani transporturi interne cu camioane Roman. Sau poate ma lasa memoria...
|
Am si eu o intrebare ... oare e chiar asa de important cine a adus moda statiilor pe camioane / masini mici ... ?
Eu chiar ma bucur ca politia romana s-a dotat cu aceste radare . De ce ? Pentru ca prea multe accidente s-au intamplat din cauza vitezei excesive ( cei ce o "ard " periculos fiind in general tinerii ) si din cauza unor inconstienti ce vor sa demonstreze ceva sau fata de cineva ... multe persoane nevinovate au avut de suferit sau au murit . De cand am permisul o singura amenda mi-am luat-o pentru viteza ( pe varianta la statia de salvare ... 65-70 km/h ) . |
Vazusem cateva studii care aratau ca majoritatea accidentelor au loc la viteze sub viteza maxima legala. Era si un comentariu celebru al lui Clarkson pe tema asta... sa vad daca-l gasesc...
|
Quote:
iar am fc scandal scuze dar sa ne mai dezmortim un pic din monotonie |
Stefan_88: uite link-ul: http://www.topgear.com/content/featu...ries/13/1.html
ady_lkw: Pentru prieteni era si este Costel. Ti-ai adus aminte ca nu prea ai dreptate cu tirurile? Oricum, canta la alta masa te rog. Ma dor ochii de la ortografia ta, asta ca sa nu mai vorbesc de sirul ideatic semidoct si de saracia vocabularului. Ma apuc sa caut functia "ignore" poate asa ma scutesti. Ca sa te faci doctor aveai nevoie de mai mult de un neuron asa ca nu vad cum ai fi reusit. |
Haideti sa pastram decenta!
@ady lkw - pentru a fi pe intelesul tuturor incearca macar sa scrii cat mai corect si coerent- asa e normal - sa nu se chinuie lumea sa citeasca! Cine doreste sa se dezmorteasca sa vina Duminica la o miscare:) |
Imi cer scuze, am sa ma abtin pe viitor sa-i mai raspund.
BTW, am vorbit cu "nefasta" si maine spunem prezent. :) |
Quote:
|
Quote:
Te astept! |
Upppsssss .... e mai bine asa ca maine am program de lobotomii.
|
Quote:
|
Stefan_88: vezi ca ai setat ceva aiurea la mail (PM) si nu pot sa-ti dau reply. Trimite-mi adresa ta de mess si te adaug acum. Merci.
"cooerent" ... fail! |
[QUOTE=ThunderRa;3151710]Stefan_88: uite link-ul: http://www.topgear.com/content/featu...ries/13/1.html
ady_lkw: Pentru prieteni era si este Costel. Ti-ai adus aminte ca nu prea ai dreptate cu tirurile? Oricum, canta la alta masa te rog. Ma dor ochii de la ortografia ta, asta ca sa nu mai vorbesc de sirul ideatic semidoct si de saracia vocabularului. Ma apuc sa caut functia "ignore" poate asa ma scutesti. [COLOR="White"]Ca sa te faci doctor aveai nevoie de mai mult de un neuron asa ca nu vad cum ai fi reusit.[/ ba ce destept esti , ce termeni folosesti, ne dai pe spate pe toti,dar eu cred ca esti doar un papagal ce vb. din auzite si doctor nu vreau sa ma fac ca s prea destept pt asta . PS uita te pe google ca au aparut termeni noi . ortografia mea este foarte buna numai ca eu nu ma stresez ca tine sa folosesc termeni care nici tu nu i intelegi ,,,, si sincer mi e lene sa pun litera mare la inceputul propozitiei |
Ai "īnfrānt". Mă recunosc īnvins īn fața ta din acelasi motiv pentru care se topește asfaltul sub picioarele polițistului de patrulă.
|
[QUOTE=ThunderRa;3151780]Ai īnfrānt. Mă recunosc īnvins īn fața ta din acelasi motiv pentru care se topește asfaltul sub picioarele polițistului de patrulă.[Si eu la fel. Mabucur ca i am distrat un pic pe baieti dupa treaba asta cu radarele noi. Sper sa nu fiu banat,am vrut sa inveselesc un pic atmosfera asta monotona si plina de stres.
|
Stai linistit, nu ne baneaza nimeni. E greu sa fi offtopic in cafenea...
|
[QUOTE=ady_lkw;3151791]
Quote:
|
Quote:
|
Precum vezi, nu vezi nimic... de ce nu vezi nimic, vei vedea īndată...
N-am nimic cu polițiștii. Din cānd īn cānd au ei ceva cu mine dar plătesc amenda sau whatever și scap. Mai des "whatever" decāt amendă. :) |
LA MULTI ANI TUTUTOR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!!!
|
Quote:
|
Mai lasa-ti cearta!
Un spot care cu siguranta atinge. https://www.youtube.com/watch?v=h-8PB...eature=related p.s:Scuze dar nu stiu sa ascund link-urile.Alin daca poti tu sa il ascunzi..:oops: |
Lasand certurile si alte ***uri, cine merge la Bucuresti???
|
A group from our side ;)
|
Cand plecati spre bucuresti ??
|
asta vroiam si eu sa stiu: ce , cine, cati si cand se pleaca
|
Eu cu Yla plec Vineri pe la 10:00 AM iar restu baietilor cred ca sambata!
|
Quote:
|
sambata dimineata gen??
|
Quote:
|
Cam liniste pe aici.... nu mai zice nimeni nik???
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning