![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
francezule, cu 2.0 ala in 4 ce s-a ales?
|
cred ca ajuns deja in port la constanta....imi pare rau de el ...dar nu aveam unde sa il tin...daca nu a vrut nimeni sa il cumpere...asta este
|
am eu 2.0 in 6 pistoane cu carburator solex 4 a1 ......trage f. bine...a fost pe masina mea... si il am la vanzare
|
Quote:
si cu cautatul , mai caut pe net in rest nu prea stiu pe unde sa caut :oops:, dati-mi un pont :-) |
mai stiu eu cateva ... :lol: dar esti sigur ca vrei sa iti iei e21?
|
Quote:
|
2 scaune de e21 de vanzare.cel din stanga nu e prea bun misca dintr.o parte nush ce are nu mam uitat.dak e cineva interesat...
|
Salutare,
sambata am scos masina de la mecanic. Sunt multumit de felul in care a facut-o. Mai am de-i facut directia si o reglare de carburator. Ieri i-am facut rodajul , am adus-o de la Oradea la Arad, a mers pe portiuni si cu 100 fara probleme. In rest toate bune si frumoase. Mersi pt tot. Diseara sper sa apuc sa fac cateva poze , sa vedeti si voi cum a iesit. |
Quote:
|
http://thumbnails19.imagebam.com/187...6187658834.jpg http://thumbnails44.imagebam.com/187...7187658847.jpg http://thumbnails31.imagebam.com/187...c187658862.jpg http://thumbnails19.imagebam.com/187...e187658871.jpg http://thumbnails26.imagebam.com/187...d187658886.jpg http://thumbnails74.imagebam.com/187...4187658902.jpg http://thumbnails41.imagebam.com/187...e187658919.jpg
vand piese e21 pompa apa noua 100 lei semnale originale bmw fara zgarieturi crapaturi 50 lei perechea garnitura chiuloasa elring 60 lei modul aprindere bosch 60 lei faruri bosch 150 lei perechea(stare foarte buna,cumparate nu demult,cel din dreapta are o lovitura de piatra,oglinda perfecta in ambele) electromotor reconditionat 250 lei am multe alte piese bune pt E21,intrebati. tel:0741157052 mail: [email protected] |
4 Attachment(s)
uite si pozele promise
|
2 Attachment(s)
Am un volan de vanzare frumos cu tot cu butuc pt e21 50euro,cineva interesat
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
una peste alta azi s-a lucrat intens la rechin,cu francezu in rol principal caruia tin sa ii multumesc inca o data pentru ajutorul acordat: sa ai viata si vin la gheata ( ca tot a venit caldura :D ) . speram ca zilele astea sa punem motorul de la danielson sus pe masina si sa ii dam o cheie ca destul a zacut saraca. apropo,referitor la intalnire,bila a iesit din schema ca a facut alegerea intelepta sa dea masina la fier .restul ,ramane valabil cum am stabilit? eu trag tare sa am masina gata pana pe 14 iulie.vin cu ea si intr-o roata :D . va rog scrieti aici care mai veniti si care nu.eu sper sa ne vedem toti rechinistii din tara ca asa ar fi frumos.doua zile nu cred ca moare nimeni.scuzele de genul "nu am bani" sunt degeaba. poza e opera lui francezu care isi incerca talentul pe capota mea :-)
|
Quote:
|
si apropo ma declar prezent la reuniune...si fac apel la toti puneti bani deoparte de pe acum :D(bineinteles care vrea):P
|
bravo damane tu mai ai putin si termini si masina mea e dezmembrata toata, da lasa ca de sambata intru si eu tare pe ea, ca daca nu o termin pana in iulie tot vin la intalnire, ii pun doar puntile si rotile si ma tractezi tu cu a ta pana pe transalpina si inapoi.
|
va astept sa treceti p la mine in iulie ca oricum e in drum poate va dau si ceva piese
|
3 Attachment(s)
Un E21 pozat de un prieten la Resita pare un 315
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
intre timp caruta a primit un casetofon clasic blaupunkt in stare foarte buna
|
Frumusel casetofonu asa sa miroasa in totalitate a anii '70 in rechin.
|
Quote:
|
reconfirm prezenta "furiei albastre" :d in 14-15 iulie pe transalpina, la intalnirea anuala a bmw-eistilor.
|
9 Attachment(s)
si niste poze de ieri si azi dimineata,perioada in care am lucrat ca un leu paraleu la caruta,sa fie gata pentru 14-15 iulie :D
|
Pentru Posesorii Si Pasionatii de BMW E21 (rechin)
8 Attachment(s)
Salut,
Am un BMW E21 an fabricatie 1976, pe care l-am reconditionat acum 2 ani, cu mainile mele, din pacate nu mai am garaj si timp pentru al intretine, itr-un final am decis sa-l vand cuiva care iubeste acest model si poate avea grija de el. Este modelul clasic, fara modificari, motorul este 1.6 carburatie facut si el de la zero, tapitaria facuta acum vreo 5 ani, vopsit acum 3 ani. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta, am sa atasez cateva poze. Mai am si o gramada de piese pe care le tin la un prieten in eforie, plus 2 motoare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Motorul este schimbat, a fost 320, si am pus 316 cu acte in regula si rar. Actele sunt ok, mi-a expirat asigurarea pe 5 acum si va expira si verificarea curand, nu-mi fac probleme de asta pt ca nu am nici un joc, sunt schibati toti rulmentii si capetele bara, asta pentru ca sunt eu maniac nu ca ar fi fost proaste, fanele impecabile, motorul perfect are 8000km dupa reconditionare (segmenti,cuzuneti,lant distributie, intinzator, si toate garniturile),asta am facut-o tot din manie ca sa ajung la consum 10 cat scrie la carte, carburatia este solex didta 32/32 (aici nu am schimbat nimic, doar cateva garnituri si curatat, la noxe a iesit in parametri), nu are nici un incident. Geamurile sunt albe cu folie cu tenta bleu omologate. Cutia originala in 4 trepte, mai am una de rezerva + inca 2 in 5 trepte, aripile si usile sunt schimbate, le am si pe cele originale dar cum se stie au prins rugina in colturi si aripile jos, asa le-am schimbat cu unlele perfecte. La tabla am descompletat-o complet si curatata la sange, o singura problema am la plafon partea din dreapta sus unde s-a gaurit si am acoperit-o in fibra, in rest au mai aparut 2-3 unflaturi minore, este atifonata interior exterior, si am mai acoperit tot cu fibra locasul bandourilor laterale (unde se strangea tot timpul mizerie si statea apa) Cam astea sunt... daca mai sunt intrebari va raspund. Mai mai sunt fotografii pe forumuri in timpul restaurarii si pot adauga ce va intereseaza. La pret m-am gandit la cat am muncit si in ce stare e, la 2600 euro. Astept pareri, multumesc. |
Quote:
|
ai zis k mai ai ceva piese...ce ai? si le dai separat sau doar cu masina?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cumpar 16 prezoane ptr jante originale (tabla;aliaj) ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
VAND SET STOPURI BMW E21,130LEI,ABSOLUT IMPECABILE! 0736112262/0765952181
|
iti ofer eu 50 ron pe ambele.
are cineva de vanzare capacele care acopera suruburile de la bancheta? cele doua de la picioare ,care fixeaza sezutul. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning