![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
frumos frumos.dar cum faceti sa le lasati asa jos?
|
Salut , am intampinat o problema , iau o masina de pe gom-team si o bag in cars/racers .. ok si cand intru in joc trebuie sa dau load cars? dar nu e nici o masina acolo , imi apare o lista goala .. ce este de facut? sau nu se baga masinile asa?
Presupun ca nu o sa ma bage nimeni in seama , dar imi incerc norocul :evil: |
Eu am o problema asemanatoare...am masinile la load car ..aleg masina dar daca vreau sa dau test drive nu merge pentru ca nu are motor ... si nici in magazinul de piese nu pot intra . De ce ? trebuie sa bag motoare in folderul "parts" ?
Am luat skylinu` lu capa` . dar nu are motor . Ce sa fac ? |
Quote:
Quote:
cred ca e primul 4x4 mai reusit al meu.. eu "o ard" pe japoneze ;) dupa ce o sa bag windows nou.. o sa incep altele.. da' tre' sa ma apuc si de inv.. deci, o sa va las pe voi. Baieti: bafta la tunat si modelat ;) @dcs.Mihai - masinile se pun in : X:\Game Folder\cars\racers trebuie sa ai un folder si un fisier cu extensia ".RPK" daca ai 2.3.0 LE cumperi sasiu, si daca ai 2.2.1 -mwm & le- le cumperi din shop\vehicle @Geosh - pentru ca: 1. trebuie sa faci o cariera -ca e normal sa fie inchis tot pe acolo, daca "joci" la Load Cars- 2. iti trebuie Slrr editor -care e pe gom team, dar care necesita net frame work 2.0 at least- si "editezi" fiecare masina, pentru a putea pune orice motor.. dupa preferinta* off: daca vorbiti frumos si va mai si interesati, o sa va "sara" lumea in ajutor.. @..::AnDy007::.. sunt unele arcuri care au deja 6.5' sau 6, si mai sunt altele full adjustable, ceea ce vorbeste de la sine. toate astea sunt intr'un pack. Ex: TrailBlazerul meu are 9.5' arcurile 8) |
Baieti, va rog si eu frumos.
Nu aveti un porsche.. nu conteaza 996/911 nu ma intereseaza daca poate fi facuta DTM sau orice alt mod, dar masina sa aiba un volan OEM (Original)de porsche. Ma intereseaza ca as vrea sa pun pe un vw mk5. A..sa fie drept :lol: Multumesc anticipat |
6 Attachment(s)
Look at this beast Ce ziceti?:oops: |
Quote:
Urca-le si tu, te rog ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va multumesc ca m-ati ajutat ... Uitati prima mea masina...ce spuneti ?
Are cineva un logan ? |
7 Attachment(s)
Audi RS-4 (mersi quick silver)
pareri? |
Quote:
|
Quote:
|
Are cineva sa imi dea si mie un logan va rog ?
Si am o intrebare.... am SLRR LE2MWM si cand conduc nu apare soferul..asa este jocul sau trebuie sa il pun eu ? |
Quote:
Prinde! :lol: @Radu A.K.A. G.R.M. - frumos!! foarte frumos!! un musle cu potential! culoarea atrage multe priviri, ciudat:D cam sportiv:D motorul de la EPD ruleaza pe Ethanol, si jantele sunt cam "racing" :-) |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
FD RimPack E gata!!! Attachment 1853160 Nu stiu daca are buguri, eu nu am gasit daca gasiti spuneti ;) Nu o uplodati nicaieri...va fi si pe GOM in curand si pe alte site-uri pe care am cont Daca nu va place nu e problema mea... Nu sunt autorul modelelor 3d, eu doar le-am convertit din Test Drive Unlimited Astept pareri Edit: :omfg: Acum mi-am dat seama ca nu am pus link :D uita-ti aici http://www.filefront.com/17882753/FD_RimPack.rar |
Quote:
*awesome pack, dude, you're awesome* |
4 Attachment(s)
Uitati si masina mea cu motor V8 , astept pareri ...
|
|
Nu mai pot da EDIT.
danny125: Reflexia cromului e mult prea puternica. Din anumite unghiuri la jantele cromate nici nu se distinge designul lor... |
4 Attachment(s)
Quote:
Si o panarama de la mine:lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite cata...le-am reexportat rapid...asa e mai bine? astea sunt setarile lui robban de pe GOM
Attachment 1853549 uite site-ul http://rdmteam-sl.3dn.ru/index/3 trebuie sa iti faci cont ;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
N-am avut bani de color:))
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Corrado Ce zicieti?:D @sorinsidesmokelfs Frumoasa pisi, ii sta foarte bine cu jantele alea:D |
Quote:
|
as vrea daca se poate un link sau sa upl aici ceva sa se vada mai bine...tot am la max din joc...din placa nu stiu sa [email protected] id meu;):Dthanx
|
Dupa ce cata a sugerat sa refac cromul l-am refacut si acum va dau versiunea 2 de la pack http://www.filefront.com/17883708/FD_RimPack v2.0.rar daca mai aveti ceva probleme anuntatima ;)
De acum le puteti downloada si de pe GOM ;) |
Am si eu un SLRR de la semnatura cuiva de aici , si in masina nu se vede omul , cum pot sa il bag?
|
3 Attachment(s)
BMW M3 E30
pareri? mai multe poze maine |
5 Attachment(s)
Opel Astra H Ce ziceti? @..::AnDy007::.. Bara fata GROAZNICA, si culoarea la fel @sorinsidesmokelfs Astea:D http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias8239 |
[QUOTE=Radu A.K.A. G.R.M.;4046782]
Opel Astra H Ce ziceti? Frate ce suspensii folosesti u de sunt asa joase masinile tale?:D |
Vreau sa stiu si eu ce vrea si Mihai...cu pun si eu un sofer ?
|
Apropo...cine imi poate da si mie o masina "Dacia Logan" sau "Golf V" ?
|
Quote:
In primu rand APASA PE EDIT NU MAI FACE 10000000 DE POSTURI In al doilea rand, uita-te mai in spate pe forum, ca mai este loganu` pus de multe ori, ca toti l-au cerut asa ca tine, in loc sa se uite pe forum. Golf 5, incearca pe GOM. Prima data cauta, si daca, chiar nu gasesti cere pe forum.:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning