![]() |
Re: Chat
tu crezi ca i dejaba niku mah ?:)) :P am fost atuncea pana la somesu rece...sa vezi ce senzatii tari pe noapte :))
|
cotiera golf 2
salut fratilor.
stie sau are cineva informatii de unde pot sa mi iau o cotiera de golf 2? merci f mult. dati mi un bip daca stiti 0743187218 |
de ce n`ai zis ca dura 10 minute si veneam si eu.
eu seara dupa 7 jumate, deobicei sunt in skate park...hai pe acolo daca ai timp. |
Re: cotiera golf 2
trebuia postat la bazar...dar cum moderatorii au fost in vacanta or face ei umpic de curatenie :)
incearca pe calea baciului la "hara impex" |
deci :D
Dacia si Golfu plus ceva bani pe Kia Ceed, iar la tata o sa ii iau ceva Opel Astra caravan cu care sa si care(transporte), cu vreo 3000 de euro second de prin afara. @nightrider nu imi place ideea de diesel desi stiu ca merg foarte bine (cumnatu are golf 4 1.9 diesel si l-am condus) Mi sa mai oferit si o alta varianta si anume sa vand eu golful meu (nush cat o sa dureze) si cu 10000 euro sa iau un Golf 5 second. |
Nu stiti cumva la RAR ca sa treaca in talon o noua dimensiune la roti te programeaza pe lunile viitoare sau se rezolva pe loc treaba asta?
|
O pereche de arcuri sport nu aveti ? pt fiat imi trebe ...
|
Stiti careva unde gasesc rovinieta pe un an? X(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eventual poti incerca acolo sambata la 8 se deschide la benzinari nu cred ca o sa ai succes,si eu am incercat cel putin in 8 locuri pana sa ajung la posta |
am auzit ca in marasti langa pod ar mai fi
|
De 2 ani am facut mii de km in tara si nu am avut rovinieta deloc si nu mi-a fost ceruta in nicio imprejurare.
|
cine merge la Mariapocs la KOE drift weekend-ul viitor?
|
am intrebat un politai. mi-a zis sa incerc sa caut la administratia drumurilor si podurilor ? ceva de genu. Asta pe unde vine?
nici eu nu am rovinieta din iarna... dar am auzit ca au inceput baietii sa controleze. Ce sa zic, nu stiu daca merita dar nah.. a, si inca ceva. Sa vedeti ce metoda ingenioasa de marcare a drumului au gasit baietii in floresti... |
cum sunt marcajele?
|
cu pista de urgenta pe mijloc? :o
|
Rovigneta gasesti la PECO :-)am luat eu ieri!
|
Rovignetele vechi mai sunt bune nu ? ca eu am cumparat pe un an si mai am pana la anul in martie ....
|
Da, e buna pana cand expira si apoi trebe alta :D
|
Quote:
|
aseara am vazut smart diesel.
are idee careva ce motor putea sa fie? ca de consum nici nu se mai pune vorba...cred ca are consum de scuter :P 1-2% |
Nu e motorul de pe Lupo diesel? Ala de 1,4 tdi......
|
ma santeti criminali, nu aveti google? chiar i asa greu de vazut ce motor are?:P
|
pe mess circula mesaje ca s-o desfiintat google-ul...cred ca am sa folosesc cuil-ul :P
|
Majoritatea is diesel... si au cutie automata.
33 kW / 45 PS cdi-Diesel mit Dieselpartikelfilter (offenes System), 3-Zyl.-Common Rail-Turbomotor, 799 cm3 Eu nu ma's pune cu cielo langa unu de asta. :D |
am fost socat cand am auzit aseara...sau alalta seara un smart diesel in fata blocului.
dupa ce ca si consuma putin...o mai facut si motorizare diesel :P aaaa...probabil ca pentru poluare :) |
Vine cineva in seara asta la OMV langa aeroport?ca joia trecuta o fost numa doua masini ... are rost sa mergem acolo mai vine cineva?
|
aia nu ii bai ca nu mere lumea la OMW , ii bai ca tre sa schimb caseta de directie si stau cu ea pe bancheta din spate. Cine mi-o poate schimba azi dupa ora 18 sau maine ? bine si ieftin ca la tot romanu? pt un golf 4.
|
Quote:
|
Quote:
|
|
io mah bucur cand vad prosti, pt ca trebuie si pe santier sa lucreze cineva.
|
Am vazut cateva Honda CRX prin Cluj si va intreb pe voi daca nu cumva cunoasteti proprietarii. Am eu un fix pe masina asta si vreau fie sa imi aduc una de dincolo fie sa cumpar de aci una.
|
doamne ma Kent ..ce oameni :)))) app. a folosit cineva 111(cik speli masina ecologic ,fara apa)?
|
ma ajuta cineva va rog cu niste locatii "exotice" prin cluj, indiferent unde ar fi ele unde se pot face niste poze artistice cu masini/fete asa cum sunt cateva aici pe forum ? :-)
|
oh my god, da foloseste-ti ochii, imaginatia, orientatia. Asa faci si la restaurant? ii intrebi pe altii ce sa mananci? daca esti artist, ai propriile tale gusturi si viziuni asa ca degeaba-ti zice cineva sa mergi langa lac pentru ca poate nu e ceea ce vrei tu sau nu stii sa scoti 2 poze calumea. dar in acelasi timp daca esti artist nu tre sa-ti zica nimeni locatii.
|
meri sus pe feleac, in livada, in faget, in gruia...pe breaza in capat, in lomb, etc etc...sunt locuri destule
|
eu prefer urban :p
|
pe muncii la fabrici :P
in centru in piata muzeului sunt destule zone |
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning