![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
deci,cum a fost la piatra?ceva drift-uri?imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu...:(
|
Quote:
|
doamne ce mult imi place iarna...!!!!!!!
|
deci cum ramane cu Revelionul ???????????
|
Quote:
|
Quote:
poi stii vreo pensiune sau ceva ??? la slanic ... ca noi nu am gasit pot ca neam trezit cam tarziu |
cabana la slanic cu 8 camere, bucatarie, 3 bai, curte, gratar .........30dec-2 ianuarie 50 de bulioane
|
au si femei incluse in pretul asta? daca da, sunt dispuse pt. orice perversiuni?:lol: :lol: :lol:
|
face toti banii....e super cabana....curte mare (pentru vreo 30 de masini), semineu, 2 etaje, 2 balcoane, 3 terase......
|
Quote:
|
esti lollo rau de tot sageata
|
Quote:
|
Quote:
|
mai dracilor : care este tov cu mine de aici luati ID meu nou : emy.radu si dati add. Ms.
|
Eu pot sa ma consider tovaras sau doar cunostinta? :) :)
|
Quote:
Am si trei... da pe unul il tin ascuns de ochii fanilor :-P |
Quote:
|
Quote:
|
Breeeeeeeeeee !!!!!!! Da ce e cu amortela asta ???????
|
Sarbatori fericite tuturor baietilor de pe forum!Sa aveti parte de tot ce va doriti si in special de multa benzina si femei frumoase acum de sarbatorile de craciun!Numai bine tuturor!
|
:D hop si yo ..... >rmx< Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi ..Cracaciun fericit la toata lumea ..cu drag eu :) bafta la toata lumea
|
Sarbatori fericite, multa benzina, putine tamponari, sa tina ambreiajul la drifturi, franele la vale, ESP in curbe si buzunarul la cadouri!
|
:))) bun bun ..imi place cum gandesti !!! :))
|
si am revenit, bun gasit lume, si craciun fericit, ca bate la usa, maine poimaine :)
|
sa fiti iubiti si craciun fericit !
Dati mai add toti care ma cunosc sau doresc asta ... la noul meu ID de mess emy.radu ! |
Craciun Fericit si La Multi Ani si din partea mea..
|
sarbatori fericite si La multi ani!!!
ps: La mai multi cai!!!;) |
Craciun fericit si tot ce va doriti.. un an nou mai bun, fara evenimente... La multi ani! https://www.youtube.com/watch?v=GJlVv5fEwhU oleaca aseara cat putea ibricul
|
Sa dea Dumnezeu, ca din cauza mea sa aveti parte de sarbatori fericite, multa sanatate, un an nou fara evenimente neplacute, rate achitate, si cate o rafinarie in curte. Care sta la bloc, o statie peco in beci cu furtun ascuns tras de la rafinaria alora din curte.:lol: :lol:
|
Cu totii iubim Craciunul pentru ca este atat de colorat: are colinde, are zambete, are zapada si globuri si, mai ales, are un Mos rumen care ne aduce la toti cadouri... Si chiar daca am crescut si nu mai credem ca el vine personal sa ne aduca bucurie stim ca toti cei dragi se gandesc la asta, asa cum si noi ne gandim cum le putem multumi ca fac parte din viata noastra. Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
|
Un Carciun cat mai fericit si Sarbatori Fericite la toti va doresc , sa ne auzim si sa ne revedem cu bine :-P :-P :-P Va pup pe toti !
|
LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE la toata lumea !!!!!
|
Sarbatori fericite la toata lumea !!! Sa va aduca Mosu ce vreti, de la axe cu came la pistoane, de la jante la spoilere, de la boxe la subwoofere si cel mai important sa va aduca fericire si clipe de neuitat alaturi de cei dragi !!!
|
CRACIUN FERICIT !!! multa fericire si bucurii !
|
sa fim sanatosi..asta este cel mai important !!!
|
la cat mai putine amenzi si implinirea tuturor dorintelor!!!
|
Sarbatori fericite la toata lumea si tot ce va doriti sa se implineasca!!!
|
|
LA MULTI ANI!!!!!! multe realizari in noul an ce vine si implinirea tuturor dorintelor (adica cat mai multi CAI pe masinile voastre) si poate cine stie prima cursa sau intalnire din Bacau in anul 2008.
|
La Multi Ani...!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning