Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   4 LITERE (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/99186-4-litere.html)

Vj_AlecS 01-06-10 11:09

Re: 4 LITERE

gab. mereu pui lumea in dificultate... cred ca e mai mult un joc pt amuzament nu pt dificultate... propun sa dai tu ex cu QQQQ si sa mergem mai departe.

GJ 64 GAB 01-06-10 13:16

Quote:

Originally Posted by Vj_AlecS (Post 3406927)
gab. mereu pui lumea in dificultate... cred ca e mai mult un joc pt amuzament nu pt dificultate... propun sa dai tu ex cu QQQQ si sa mergem mai departe.

Şi unde e problema ?
Am dat răspuns şi am scris şi literele, deci, respect cerinţele, nu sunt īn chineză...
Aşa că.... ;)

RoByNeT 01-06-10 13:31

Problema e ca te`a pus omu sa faci propozitie cu QQQQ ... pe noi nu ne duce capu deci ... unde e ? :lol: ca sa putem merge mai departe.

GJ 64 GAB 01-06-10 13:43

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3407375)
Problema e ca te`a pus omu sa faci propozitie cu QQQQ ... pe noi nu ne duce capu deci ... unde e ? :lol: ca sa putem merge mai departe.

Uite că nu ştiu ! Trebuie să ştiu eu neapărat, că nu m-am prins !
Nu ştie nimeni, asta este. Stop game ! :)

RoByNeT 01-06-10 13:45

Pana Mea E Fazan :lol::lol::lol:

U H R M

GJ 64 GAB 01-06-10 13:49

Ultimul Hrăneşte Raţa Mea !

X X Q Y

julaikos 01-06-10 19:39

Quote:

Trebuie sa alcatuiesti un enunt corect care sa contina doar cuvinte ce incep cu literele postate de cel de mai sus si apoi sa scrii propriile litere pentru a continua jocul.
asta e regula jocului,si scrie clar la sfarsit,pentru a putea continua jocul nu pentru a-l inchide...te-ai plictisit de postat litere din care sa se poata face enunturi corecte nu mai posta...

GJ 64 GAB 01-06-10 19:45

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3408309)
asta e regula jocului,si scrie clar la sfarsit,pentru a putea continua jocul nu pentru a-l inchide...te-ai plictisit de postat litere din care sa se poata face enunturi corecte nu mai posta...

Păi sunt litere proprii, din alfabetul romān ! :)

julaikos 01-06-10 20:07

da,dar spune-mi un verb care sa inceapa in x,y,q :lol: pentru ca altfel slabe sanse ca enuntul ala sa aiba vreun sens,in romana...

GJ 64 GAB 01-06-10 20:18

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3408393)
da,dar spune-mi un verb care sa inceapa in x,y,q :lol: pentru ca altfel slabe sanse ca enuntul ala sa aiba vreun sens,in romana...

Dar nu neapărat verb şi nu trebuie neapărat să ştiu eu, nu ?
Uite unele cuvinte: xerox, xenoblaşti, xenofobă, etc... acum cu y: yuppie, yogin, etc... acum cu q: qatariană, qatarienele, quintar, etc... şi lista toate continua... Şi apropo, sunt īn romānă !
Nimic nu e prea greu cānd īţi place cartea ! ;)

Claudia 01-06-10 20:36

Cand iti place cartea realizezi ca un ENUNT trebuie sa aiba subiect si predicat. Mai pe romaneste, sa contina cel putin un verb! ...daca vrei sa aiba sens, si nu sa faci o insiruire de cuvinte fara legatura.

Nu are nici un sens sa ne punem piedici, cu litere care, apropo, nu-s ale noastre originale, ci imprumutate.

Ideea jocului e sa continue, si sa formulam enunturi cat mai haioase, nicidecum sa ne stoarcem creierii dupa neologisme care nu se leaga.

Multumesc si spor in continuare!

GJ 64 GAB 01-06-10 20:43

Din respect pentru d-şoara Claudia īmi schimb "declaraţia"

A B C D ... Let`s play ! Şi aşa ne tatonăm pentru patru cuvinte.

akaware 01-06-10 20:51

Are Bmw ,ce dracu

O L T C

Claudia 01-06-10 20:53

Nu sunteti sanatosi, multumesc pentru intelegere :lol:

Olteanul Lacom Taraie Copacul

V M D A

GJ 64 GAB 01-06-10 21:13

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3408556)
Nu sunteti sanatosi, multumesc pentru intelegere :lol:

Olteanul Lacom Taraie Copacul

V M D A

Vine Mircea De Acasă !

A L D E

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning