![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
cuzko nu cred ca e apropo la domnu cu S3 :P
din ce am vb cu el ... vrea sa il dea... acu sa vdm |
dupa ce a investit atatia bani , atata suflet si mai ales atata munca ... nu are rost sa il dea ...
|
mda,chiar o vand, ii fac actele repede dupa care vedem cine o vrea
o vand ptr ca e veche e sac fara fund si-a facut treaba vreau altceva o sa-mi iau antonimul masinii asteia ceva fwd, cu consum mic etc 1 an 2 o sa merg cu aia , tzin bani , dupa care m3e46 vis :) e normal sa vrei mai mult tot timpul .. |
apropo...poti spune si un pret estimativ?
|
E in mari dubii Santos... nici el nu stie ce sa faca! Poate se razgandeste, poate nu! :D
|
Cine cunoaste stie ... e la inceput de permis, vrea si el o masina cu care sa poata sa mearga tot timpul, e de inteles hotararea, majoritatea prop de ursuleti au inca o masina pe langa.
|
BMW a facut E30-ul pt a se merge zi de zi cu el, masina de familie. Eu de ex merg in fiecare zi cu al meu, merge bine si consuma rezonabil pt cilindreea pe care o are.
E sac fara fund pt ca ai reconditionato, si niciodata nu va fi cum a iesit din fabrica. Daca ai fi luat una fara hibe, iti spun eu ca nu bagai nici un ban in ea decat benzina, filtre si ulei. |
Quote:
|
sincer.. no offence dar tind sa cred ca scopul tau era sa dai cercuri de 4td...
nu imi spune ca doar asta te interesa si atat... e pacat. si eu imi doresc un e46m3 (si multe altele) insa parca e30-ul e alta manacare de peste... pacat santos. sper sa iti treaca, am impresia ca treci printr-o perioada si sper sa se termine cat mai repede pana sa faci o prostie. succes |
Quote:
|
Quote:
cat despre M3...deja e alta poveste... |
Quote:
cum sa crezi ca eu vreau sa-l vand ? trebuie :) e cea mai buna miscare... |
Quote:
ursu tau mi se pare reusit .. eu ca sa iubesc ursu asta la maxim mai tre sa bag ink .. 2000 lejer.. bani pe care nu-i am .. nu stiu , sunt mai confuz ca niciodata.. |
Si totusi spune si tu un pret fictiv
|
2999 euro
...... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning