Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

DJBOSS 03-04-12 21:47

Re: Cea mai urata masina a momentului

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 4964731)
E frumoasa masina, intertoru frumusel, fatza frumoasa, dar spatele e urat mai ales stopurile.

mie-mi place doar interiorul :lol:

maverick1508 04-04-12 00:09

1 Attachment(s)
@djboss

Gixer 04-04-12 01:18

Inca cateva la capitolul aspect oribil: semiutilitarele astea de marfa pt butiq-uri, pejo' partner, citronel berlingo, fiat doblo, reno' cangu, vw caddy, absolut groaznice, eu inteleg ca nu conteaza aspectul la astea, da las-o-n fasole, nici chiar sa te sperii de ele!!!

Strainger 04-04-12 08:01

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4965017)
Inca cateva la capitolul aspect oribil: semiutilitarele astea de marfa pt butiq-uri, pejo' partner, citronel berlingo, fiat doblo, reno' cangu, vw caddy, absolut groaznice, eu inteleg ca nu conteaza aspectul la astea, da las-o-n fasole, nici chiar sa te sperii de ele!!!

vw caddy imi place restu nasoale rau de tot.
Asta este pentru toti aceea care spun ca Lodgy e urata.
Eu nu spun ca Dacia Lodgy e urata, dar e rupta de Romania in sensu ca noi incepem sa produsem mai mult masini frantuzesti decat romanesti.
Stiu ca nu e ce mai urata masina a momentului, dar e tot urata spun eu.

b01uxd 04-04-12 10:25

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4964735)
Sincer,

Acolo la comentarii 90% sunt cretini. Sa nu va placa voua, ca doar va luati bemveie, neamtu sigur o cumpara.

o cumpara pt ca ii place sau o cumpara pt utilitate si raportul calitate pret?

ionutpuff 27-04-12 00:52

Fabia imi place mult dar ce'a fara FUND. Aia cu FUND e urata cu crengi.....( de la spate ) Sincer.

silviu.o 28-04-12 22:16

2 Attachment(s)
Mie cele mai urate din toate pe care le-am vazut mi se par cele din pozele de mai jos.

ionutpuff 28-04-12 22:26

Daca " umblii " umpic la pick'up iese bine rau . Imi place Loganul Pick'up mult , vezi ca e unul pe forum negru , tuning frumos foc. Offtopic : stii cum e vorba aia , gusturile nu se discuta.

ondin 29-04-12 09:56

Quote:

Originally Posted by silviu.o (Post 5002029)
Mie cele mai urate din toate pe care le-am vazut mi se par cele din pozele de mai jos.

pai loganul asta utilitar nu e tot golan pana la urma? atat ca in loc de mamaie in spate pe strada vezi ca pune omul niste nisip, lemne. porcu' si ce mai vrea sa care. astea utilitare nu sunt proiectate pentru frumusete si confort.

raul500 10-06-12 14:46

1 Attachment(s)
Tata Nano:)) :oops:

lord_wader 10-06-12 15:23

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4962165)
Oricum e mai frumoasa ca a ta.

si mai rapida, mai ales aia 1.2Tce

montoya68 08-08-12 16:12

Cea mai urita de departe este smart in 2 usi,zici ca este un butoi de muraturi deacoptabil cu roti,iar pe locul 2 renault cu clio symbol,alta cocosata fara cap coada si cu niste faruri si stopuri dea dreptul oribile,parac si skoda 1000mb este mai frumoasa cea de acum 30-35 de ani!Respect,montoya

RD-Woo 08-08-12 18:28

3 Attachment(s)
Lincoln MKT Town Car - spatioasa, confortabila, insa foarte foarte urata.. :???:

ticosu' 10-08-12 21:56

6 Attachment(s)
Subaru B9 Tribeca. Desi interiorul e foarte ok, exteriorul lasa mult de dorit!

Sper ca si-a dat aplme designerul cand a vazut prima masina iesita de pe linia de asamblare.

Urmatoarea, ce sa mai spun?!? Sa va spun ca e un Aston Martin!!!

montoya68 10-08-12 22:01

Am gasit si locul 3,in opinia mea honda cr -vare ceva original in uritenie si ca pocitanie de masina,imi vine sa vars!::)))Lodgy pare un sfint pe linga honda!Respect,montoya

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning