![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Quote:
|
1 Attachment(s)
@djboss
|
Inca cateva la capitolul aspect oribil: semiutilitarele astea de marfa pt butiq-uri, pejo' partner, citronel berlingo, fiat doblo, reno' cangu, vw caddy, absolut groaznice, eu inteleg ca nu conteaza aspectul la astea, da las-o-n fasole, nici chiar sa te sperii de ele!!!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Asta este pentru toti aceea care spun ca Lodgy e urata. Eu nu spun ca Dacia Lodgy e urata, dar e rupta de Romania in sensu ca noi incepem sa produsem mai mult masini frantuzesti decat romanesti. Stiu ca nu e ce mai urata masina a momentului, dar e tot urata spun eu. |
Quote:
|
Fabia imi place mult dar ce'a fara FUND. Aia cu FUND e urata cu crengi.....( de la spate ) Sincer.
|
2 Attachment(s)
Mie cele mai urate din toate pe care le-am vazut mi se par cele din pozele de mai jos.
|
Daca " umblii " umpic la pick'up iese bine rau . Imi place Loganul Pick'up mult , vezi ca e unul pe forum negru , tuning frumos foc. Offtopic : stii cum e vorba aia , gusturile nu se discuta.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Tata Nano:)) :oops:
|
Quote:
|
Cea mai urita de departe este smart in 2 usi,zici ca este un butoi de muraturi deacoptabil cu roti,iar pe locul 2 renault cu clio symbol,alta cocosata fara cap coada si cu niste faruri si stopuri dea dreptul oribile,parac si skoda 1000mb este mai frumoasa cea de acum 30-35 de ani!Respect,montoya
|
3 Attachment(s)
Lincoln MKT Town Car - spatioasa, confortabila, insa foarte foarte urata.. :???:
|
6 Attachment(s)
Subaru B9 Tribeca. Desi interiorul e foarte ok, exteriorul lasa mult de dorit!
Sper ca si-a dat aplme designerul cand a vazut prima masina iesita de pe linia de asamblare. Urmatoarea, ce sa mai spun?!? Sa va spun ca e un Aston Martin!!! |
Am gasit si locul 3,in opinia mea honda cr -vare ceva original in uritenie si ca pocitanie de masina,imi vine sa vars!::)))Lodgy pare un sfint pe linga honda!Respect,montoya
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning