![]() |
Re: Accidente
da... acuma intr-o zi crek duminica, langa club art sau cum se numeste acolo unde stau baietii la ocazie langa teatru, un logan face lift rasturnat si un passat cu puntea indoita
|
stie cineva ceva de accidentul de azi din zorilor...eventual poze ?..am auzit ca a fost destul de grav ...ceva cu un speed intr-o duba
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
bine ca nu e mai grav....se zvonea ca motociclistul ar fi murit ....
|
inainte du acest accident a mai fostu unul, unde au fost implicate un 206 cc, si un motor rosu, eu am trecut la vreo 30 sec, inca casca sa balanganea din stanga in dreapta, cand am trecut pe acolo
eu stiu ca motociclistul a murit p eloc... si soferita din cc era mutata pe scaunul din dreapta.. |
Vine vara ... incep problemele cu motociclistii... Si odata cu criza.. vor fi si mai multi pe scutere ...
|
De multe ori e si vina soferilor ...dar sa fim seriosi motociclistii ..nu toti dar majoritatea sunt iresponsabili ...sunt cand pe dreapta cand pe stanga ...inteleg ca mnoo ai un speed nu poti sta linistit da totusi esti in oras ..ar trebuii sa o lase mai moale cu viteza numai eu am vazut cum treceau pe langa mine ba pe stanga ba pe dreapta nici nu mai stii ce sa faci sa nui aghetzi...nu am nimik cu motociclistii dar totusi ar trebuii sa se poltoleasaca pt ca nu sunt pe circuit
|
1 Attachment(s)
apropo de duba.. asa am patit si eu.... a vrut sa intre de pe dorobantilor pe str Anghel Salini, de pe a 2-a banda iar eu eram pe prima... , aveam cca 50 la ora, dar degeaba era prea mica distanta dintre noi ... nu l-am putut evita, si din el, m-a aruncat si intr-un taximetrist care statea fara nici o vina sa iasa pe str dorobantzilor... iata si o poza... ... nu a patzit nimeni nimic.. doar masinile :) ... la duba nesemnificativ, la logan, nici atit, iar la mine, aripi, usa, jantele de pe fata, trager, semnalizare, far, bara caseta... etc :(( .. alta distractie
|
las' ca abia ai vopsit-o ... ai antrenament...
|
pacat.. cred ca las fi trantit de pamant pe ala cu duba !! :evil:
e plin de tampiti de astia ce vor sa intre asa ca si asta cu duba. |
Quote:
|
Las'o moale ca nu tine. Vreau sa vad soferul ala care poate aprecia timpul in care punctuletul ala mic din capatul strazii ajunge langa tine, tinand cont de faptul ca punctuletul se deplaseaza cu 150 km/h
|
pare rau roby de masina
|
6 Attachment(s)
Quote:
pacat de golfuletul cabriolet ... |
azi accident pe varianta ... o corsa albastra si ceva seat. nu am apucat sa fac poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning