![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Pot sa vin si eu? bogdan
|
5 Attachment(s)
In sfarsit au inceput sa se lege treburile si pt interior..:rolleyes2..ieri mi-au sosit si grilele nichelate pt tragacele portierelor fata(mii de multumiri lui Apline:-))..pe spate am mai demult asa ceva.
De dimineata i-am facut inca 2 poze sa vedeti cam cat de aproape sta NIG-ul de soselele Patriei:-)8) Negrey,esti binevenit la orice intalnire:-) |
cate detalii, ce atent esti la fiecare din ele, eu unul n-as fi in stare sa fac atatea la masina, clar :)
poate m-am facut prea lenes pentru treaba asta, dar merita toate laudele efortul tau. |
1 Attachment(s)
Bogdane daca reusesc sa amsamblez maldarul de piese numit motor vin cu baba.Aici sunt conditionat de anumite lucrari si anume frezarea chiulasei (sa ajunc la un RC 10:1 ) , usurarea volantei si antivalul la baia de ulei.Eu sper sa fie gata.Astea sunt asa pentru personalizare
|
Quote:
Sa fi vazut ce era pe capul meu pana sa-mi iau barele si tampoanele frantuzesti,sau triplele frantuzesti..sa ma fi vazut cum mergeam in 4 labe printre masini la Rematul din Galati,ca sa nu ma vada paznicii..ce nebuneala era..:lol: Vali,nu cred ca termini pana atunci,insa nu-i problema,vi cu ce poti:-)..frumoase jucariile:-) Azi i-am montat finala Borla,cu etansare perfecta la tot traseul..sa vedeti cum se aude..e rupere8) Maine vin si cu pozele si poate in curand si un filmulet:-) |
Chiar sunt curios cum se aude cu finala borla, ca m-ar bate gandul si pe mine la una ...
|
bogdane de cand caut lamele dalea :)
|
bogdane ai montat ceasurile?
|
S-ar putea sa ma amestec si eu printre Daciile voastre sambata seara daca nu plec pe nicaieri! Bafta!
|
Bogdane il fac de "dracu in patru" sa o fac pt ca am auzit "povesti cu logane"
|
Quote:
IMAGINE,te asteptam:-) |
4 Attachment(s)
Poze cu finala Borla pe pozitie8):-)
|
Bogdane tata! dupa ce am citit 95 de pagini vreau sa iti spun sa o stapanesti sanatos si atat . am ramas fara cuvinte ,poate am sa o vad si live !spor la treaba si multa sanatate.
|
de ce nu ai pus-o dreapta?
|
Trebuia putin indoita partea de sus de langa tampon .....si la mine statea aiurea iesirea de la toba home-made si am tras si am sucit de teava pana a iesit dreapta!
old school baby..... Bogdane pune-o intr-o vitrina :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning