![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
leaga-l bine de calorifer sa nu fuga. ca poate vine sa imi faca vreo vizita
|
Quote:
|
Quote:
oricum, eu cred ca as visa bestia aia si noaptea :)) e ca si cum as trai filme de groaza :p bafta cu el si sa-ti traiasca 1000 de ani :D |
am yo un greiere mare si gras, cred ca i-ar ajunge vreo 2-3 saptamani sa pape din el ...
|
Mersi mult Alexik :D
Alexe vezi ca nu ii e greu sa travereseze blocul :lol: :lol: si te trezesti noaptea cu el la geam. Oli nu vrei sa iti fac cunostinta cu el ? :lol: :lol: sti ce dragalas e ? dar inca nu am curaj sa pun mana pe el..si e bine ca il hranesc doar odata la 2 saptamani :lol: PS: bine ai revenit pe la noi Oli |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sincer n-am nimik cu tine ca te stiu de atata timp... da cu goanga ta am ... nu puteai sa iti iei si tu cv mai putin periculos in casa frate, un papagal, un peste, o vaca, un cal... te gandisi la goange veninoase , dk iti scapa oratania din ograda... nu te vad bine... yo o sa fac parte din aia care o sa vrem sa te ardem pe rug :D :chainsaw: sa-ti traiasca, sa o papi sanatos dk ti-e foame si ai grija sa nu-ti scape |
Gohan pai ionutz era greerele mare de care vorbea Alex AMA =))
|
Quote:
|
parca era la bazar postul :|.
Tot bordul, consola si computerul, sectorul cu manetele pentru clima, butoanele de geamuri electrice, consola de aprins luminile si tot ce mai inseamna buton cu lumina sau lumina in masina (exceptie lumina din torpedou si portbagaj - le pastrez asa ca sunt mai utile cand sunt mai puternice) in albastru, cu acele ceasurilor in rosu :D. Trebuia sa o fac de vreo 2 saptamani dar am tot facut curse in Italia :lol:. Si mai am in plan sa pun si neon si 3-4 leduri finutze in masina ori cu Marius ori cu V.I.P. |
Quote:
|
Quote:
bafta cu iluminatul |
imi trebuie schema de la instalatia electrica de la corrado stiti cumva pe unde as putea sa gasesc? pe net?:D
|
stie careva cum dau de mike tfsi ala?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning