![]() |
re: Oltcit Club 12 TRS - DJ-63-CRO - Pimpim Pink
super belea!!! ii sta bn si cu jantele astea pe 17 dar tot mai misto sunt pe care le ai!!:D
|
Foarte interesante căpăcelele... Mai bine pune-i jantele albe că mai frumos vine cu alea...
|
Superba, absolut superba! Ai o masina care arata intr-un mare fel si care singur atrage multe priviri pe strada. Te felicit inca o data si tot respectul pt. ceea ce ai facut.
|
Ii sta bine si cu janta aia de proba:) pe 17;).Frumoase capacelele cu WRC!
|
Frumoase WRC'urile
Jantele sunt prea frumoase cele pe care le ai |
eu nu as schimba jantele alea de le ai acum :D cele albe sunt superbe
|
alea de 17 le-am pus doar de proba sa vad daca intra..
multam la toti |
Salutare,am vazut masina ta prin craiova, e o frumusete rara. Sa ai parte de ea si fara nici un incident. Felicitari!!!
|
prea fain olteanu' ai grija de ea! imi place mai ales cum "sta pe sosea" cat e de coborata cum e unflata si rotile :X
|
merci merci :)
|
cica masinile negre nu e bune:-?
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
cateva poze de azi..i-am schimbat toba...am facut alte prinderi la spoilerul de spate...
|
Cand mergeam in spatele tau pare un adevarat monstru...rotile alea. :shock: Sa o stapanesti si ingrijesti sanatos!
P.S. Ce toba iti pusesi? :D |
mai laure,ia sa vorbesti cu cine face pozele,sa nu mai fie emotionat incat sa-i tremure aparatul cand face poze :P
arata bine "rabla" doua trei obiectii daca se poate :D ar fi aratat altfel daca uneai aripile spate cu pragurile,sa nu fie luftul ala intre prag si aripa spoilerul spate lasat cum era,putin cracanat,dar nu "sifonat" cum pare acum :P si umflarea aripilor ar fi fost mult mai estetica daca nu le lasai / \ asa,ci incercai sa le aduci | | sper sa nu-mi fie luate in nume de rau remarcile... :P p.s. zi-mi ca ai folosit chit de fibra cand ai astupat gaurile de la stergator si de la butucul haionului...ca altfel o sa crape,parca se vede ca s-a mai uscat chitul acolo si e putin denivelat...ar fi pacat sa crape ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning