Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

mrsns92 11-04-13 20:37

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

https://www.facebook.com/pages/sns-t...23195064421065

pictorashu 13-04-13 20:45

Quote:

Originally Posted by fanitzaa (Post 5434344)
pictorashu ce spuma folosesti? este din aceea normala de se foloseste la montaje sau folosesti ceva de o densitate mai mare?

am folosit cea mai ieftina spuma gasita la praktiker,cred ca era obisnuita,ordinara.dar cu siguranta ca cea cu o densitate mai mare te scuteste de acele rificii aparute dupa expandare, deci e mai buna!;)

pictorashu 13-04-13 20:51

Quote:

Originally Posted by nightcrawler (Post 5435561)
Salut!sunt cam in dubii.nush c sa fac.am facut un eleron...si nush daca sa il pun sau nu.am nev de niste pareri va rog.deokmdata nu am pus fibra pe el.atasez nishte poze poate ma ajuta cineva.parca arata si bine si rau :) multumesc

daca tot te-ai chinuit si iti place genul acesta de eleron,incearca sa-l mai cobori putin si sa il lasi mai pe spate,cateva grade,doar o parere. Urca apoi cateva poze,oricum tie tre sa iti placa in primul rand:!:

nightcrawler 13-04-13 21:38

1 Attachment(s)
Da mia mai spus cineva sa il las mai jos,asa o sa fac.o sa il si scurtez putin,parca este cam lat.si sa ii fac ceva si pentru capete ceva ca cel din poza.ms

dan_eclipse4g63t 31-05-13 17:03

10 Attachment(s)
Ca tot vorbim de lucrari din pasiune si placerea de a vedea un lucru iesit din mana ta bine,am si eu un proiect propiu pentru o MATRITA widebody kit JDM STYLE. de la zero .
Este prima data cand lucrez cu fibra la o asa scara mare.
Acum doar am ajuns la finalul formei din care am sa fac matrita .mai am doar de finisat foarte bine ca sa pot copia si sa nu am mult de incarcat la vopsit.

AM PREFERAT SA NU MA INCURC,CU ASTUPAT DE MANERE SI BANDOURI, ANULAT SIGLE ,CUM FAC DE LA NISTE FIRME SI SE DAU TUNINGARI ACUM IN 2013 .NOI ASTIA CARE LUCRAM DIN HOBY CHIAR NE PLACE CE FACEM:-)

Daca stie cineva de unde pot lua materialele pentru matrita in BUCURESTI, rog sa imi lase un tel s-au adresa de unde sa cumpar fibra si rasina.
va multumesc anticipat.

MASINA ESTE UN EAGLE TALON 4X4 TURBO(Mitsubishi eclipse de america :-))

ps.POZELE SUNT DIN LUNA MAI 2013 aparatul nu este setat :lol:

grecul 13 18-09-13 19:18

salut baieti.puteti sa-mi dati si mie o adresa si un nr de tel din brasov,as vrea sa cumpar niste rasina de f.b.,vreo 30 litri. va multumesc mult.

MAX205 30-10-13 20:00

buna ziua am si eu o intrebare la care caut un raspuns ,ce ceara sa folosesc pt izolat matrita? multumesc

Bogyciu 01-11-13 17:15

http://www.fibermaxcomposites.com/sh...igh%20temp.jpg

Ceara demulanta, de orice tip, ai un exemplu in link

MAX205 01-11-13 18:15

si se gaseste si pe la noi prin magazine?

ionel89 05-01-14 09:44

Salut,am cumparat de la cineva un eleron de luneta din fibra,cand am vrut sa-l montez nu am putut din cauza ca nu se muleaza pe luneta si vroiam sa stiu daca il incalzesc se poate remodela?

Lucian MC 06-01-14 19:11

Il poti modela dar cu atentie cu caldura , Recomandat e daca ai unde sa il pui intr-un cuptor sa il incalzesti total dar daca nu ai se poate modela cu un foen industrial . Este munca de chinez batran si iti recomand sa il prinzi cu suruburi de pozitia unde vrei sa il pui si usor usor sa strangi suruburile incalzindul.

compozite 06-01-14 20:17

Quote:

Originally Posted by Lucian MC (Post 5643006)
Il poti modela dar cu atentie cu caldura , Recomandat e daca ai unde sa il pui intr-un cuptor sa il incalzesti total dar daca nu ai se poate modela cu un foen industrial . Este munca de chinez batran si iti recomand sa il prinzi cu suruburi de pozitia unde vrei sa il pui si usor usor sa strangi suruburile incalzindul.

:)) . nu se poate modela.

Bogyciu 07-01-14 06:49

Quote:

Originally Posted by Lucian MC (Post 5643006)

De unde le scoateti fratilor... Daca incalzesti cu "foenul industrial" aka pistol de aer cald nu faci altceva decat sa consumi curentul aiurea... Acum ma intreb, cati din cei care dau sfaturi pe aici au avut in mana o bucata de fibra?

Ca si rezolvare, ori umpli spatiul dintre eleron si haion cu adeziv, ori faci alta parte inferioara batuta direct pe masina, pe care o atasezi eleronului existent.

Lucian MC 07-01-14 14:12

Pe bune? Faceti o piesa din fibra de sticla unii care vorbiti dar sa fie integral din fibra de sticla si lasatio o vara in soare si o sa vedeti ca nu se va mai potrivi . Cei care lucreaza cu caroserii din fibra de sticla stiu ca in momentul in care caroseria nu este tinuta in conditii optime se modifica total si este nevoie de multa munca de reparatie . Dar in fine . Si pentru inca unii incercati cu un foen sa incalziti o bucata de fibra si veti vedea ca o puteti modela fara sa o crapati ceva de genul 1-2 cm la 20 cm dar na . Rasina poliesterica care o folosim pentru fibra de sticla de obicei la caldura lucreaza si poate deveni putin maleabila.

aleks 07-01-14 14:18

Quote:

Originally Posted by Lucian MC (Post 5643531)
Pe bune? Faceti o piesa din fibra de sticla unii care vorbiti dar sa fie integral din fibra de sticla si lasatio o vara in soare si o sa vedeti ca nu se va mai potrivi . Cei care lucreaza cu caroserii din fibra de sticla stiu ca in momentul in care caroseria nu este tinuta in conditii optime se modifica total si este nevoie de multa munca de reparatie . Dar in fine . Si pentru inca unii incercati cu un foen sa incalziti o bucata de fibra si veti vedea ca o puteti modela fara sa o crapati ceva de genul 1-2 cm la 20 cm dar na . Rasina poliesterica care o folosim pentru fibra de sticla de obicei la caldura lucreaza si poate deveni putin maleabila.

Ăăăăă, nu.
N-ai sa modelezi eleronul de luneta dupa curbura geamului cat e lumea.
Nu-ti bate joc de baiat, ca-i pacat.

All times are GMT +2. The time now is 07:01.

- Copyright 2026 4Tuning