![]() |
Re: SA VB DESCHIS DESPRE TOT AICI
deci in concluzie si prin urmare exista si alte parcari...
|
Da normal.Dar sa stii ca nu prea e loc in aia de la Mc Donalds unde incercai tu :D
|
Eu eram azi noapte prin parcare de la Kaufland cu un amic cu un Megane... Pana a iesit mascariciu de gradinar :P Cat de groazinc s-a circulat. Ne-am plimbat prin tot orasul de pe la 12 pana la 4 dimineatza. Singurele masini de dezapezire le-am vazut pe varianta (plug+anti-derapant)
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps : nu mai posta pe unde apuci , fi un pic atent inainte sa postezi si posteaza unde si are loc intrebarea sau afirmatia |
Quote:
|
|
Cam nashpa de ala. Dar oare peste ce a crezut soferul ca a dat? :(
|
Speed Bump :))
|
Quote:
|
da, filmuletzul asta a mai fost postat pe aci pe undeva!
|
|
- Te crezi mai destept decat un elev de clasa a 5-a ?
- Aceasta problema nu a putut fii rezolvata de multi dintre noi. - Nu este o smecherie. " Intr-un autobuz sunt sapte fete. Fiecare fata are sapte rucsace. In fiecare rucsac sunt sapte pisici si fiecare pisica are cate sapte pisoi. Cate picioare sunt in autobuz ? " - Mult succes !!! |
1 Attachment(s)
- Raspunsul corect este parola pentru xls-ul atasat.
- Daca il deschizi poti sa-ti treci numele alaturi de cei care au gasit rezolvarea la aceasta problema. |
Sa nu va schimbati parbrizul pe Scolii la SC Zsolt SRL.Sunt foarte neseriosi:???:
|
sa circulati prudent fac astia transee pe o gramada de strazi... si le astupa cam greu
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning