![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Dupa 20. Daca e cineva din Hunedoara il duc eu dar o sa raman in Deva dupa.
|
Eu zic sa schimbi la profil adresa :p ..Tradatorule! :lol:
|
Nimeni nimic?
|
asa se pare:|
|
........discutam cu Kedy zilele trecute despre noi utilizatorii de forum, am ajuns la concluzia ca o intalnire live ar fi binevenita........ne mobilizam? bine stiu ca exista "rivalitatea":D asta......cei de la deva vor la deva cei din HD la HD......atunci hai sa ajungem la o concesie, chiar daca baietii din HD au fost prezenti in Deva de mult mai multe ori decat cei din Deva.........dati-va cu parerea si sa incercam o miscare pana vine iarna, ca atunci ne intalnim la poligon(HD)........:D
|
Facem vikendu viitor? e toata lumea free? :p
|
Ar fi foarte bine...cel putin eu sunt liber :D
|
sambata sunt liber dupa 3 :-P
|
dar-a-r dumnezeu sa dea sa ne intalnim candva!!! :)) eu am o treaba cu sonik ;) BRE si chiar mie dor de o intalnire..am fost numa la una si nu vreau sa fie si ultima :( si in plus sunt multi utilizatori noi si ne cunoastem doar din asl pls...eu zic ac e super weeku viitor sa ne reintalnim...cine e de acord sa ridice mana sus! I do! :D
|
:wave:
|
Intalnire intalnire, dar haideti macar si cei care n-ati calcat niciodata pe la intalniri...
|
:wave::wave:si eu vin:!:
|
Eu sunt prezent.stabiliti data,ora si locatia.
|
Sambata 15.11.2008 de la ora 19:00 pe platoul de la padurea Bejan e ok, poate ajunge toata lumea ?
Acolo putem asculta muzica oricat de tare, putem face orice pentru ca nu sunt locuitori in zona, deci nu deranjam linistea publica. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning