Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Lecca 11-01-10 16:40

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by moga1688 (Post 2963114)
din pacate pentru unele femei conteaza,am patit sa imi zica o tipa ,pe cand aveam Dacie, citez: "Cu masina asta vrei sa ma agati?" .Am ramas mut vreo cateva secunde

eu as fi murit de ras vreo cateva secunde :lol:
vreo 3 ani am condus in paralel golf5 si ... matiz (matiz la bucuresti, golf in campina, era al tatei) . Pe fetele care isi schimbau atitudinea atunci cand ma vedeau cu golful le bagam urgent in schema "bitches for sure".:lol: si chiar nu m-a incurcat deloc matiz-ul in "cuceriri". acum depinde si unde tintesti... :lol:

moga1688 11-01-10 20:24

eram in masina la semafor si ea trecea pe zebra,eu m-am uitat la ea dar nu am zis nimic,si ea mi-a dat replica,binteinteles ca dupa cateva secunde am inceput sa rad

aleks 12-01-10 08:17

Pe mine nu m-a īncurcat maşina niciodată, şi n-am păţit īn viaţa mea să mă refuze o fată pe motiv de maşină.
Ar trebui să vă scoateţi din postura de "prelungie a maşinii" cānd īncercaţi să convingeţi o fată. Cred că e o reacţie de apărare, abordaţi altă metodă, agăţatul la volan nu mai funcţionează nici la ţară de ani de zile.
O fată nu prea se agaţă, trebuie să fii persuasiv īn cele mai multe cazuri, si nu poţi face asta fiind la volan şi ea pe jos, oricum o suceşti, tot agăţat ieftin iese, normal că-ţi dă cu flit şi-n mintea ei te cataloghează īntr-un fel pe care dacă l-ai şti niciodată n-ai mai deschide gura īnainte să te dai jos din maşină ;)

sponsoru 12-01-10 08:25

La capitala inca mai functioneaza reteta simpla.Una bucata supercar mers pe beller vara dupa ora 7 .Parcat cat mai in fata cafenelei in vazul femelelor iesite la imperecheat.Coborat asezat la masa scos telefonul .Insumat = busy night.Intr-adevar agatatul din masina e penibil si nu da roade nici la tara poate.Metodele s-au mai schimbat insa unele mentalitati nu.Totusi e recesiune acum vor surveni schimbari drastice cred :))

moga1688 12-01-10 13:33

Re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

intradevar agatatul din masina e penibil,si aici in tm se mai practica reteta cu una bucata supercar,din pacate

Babutz 15-01-10 10:53

Nu conteaza:D
dar cum spunea cineva mai sus..agatatul din masina e sad=))))

Renzor 16-01-10 01:42

La unele conteaza,la altele nu.

Dar sa va spun doua intamplari cu domnisoare la volan.
Bulevardul 1 mai,1:30 noaptea,la stop o domnisoara draguta intr-un 206 de firma,ma uit la ea,se uita la mine si ii zic "Ce faci?",la care ea da afirmativ din cap si pleaca tare de la semafor :shock: .

Bucurestii Noi,6:00 pm,in fata mea la stop o Corsa cu 4 fete in ea.Vad ca soferita se uita in oglinda in spate si "o pup" adica fac un semn din buze,se face verde si a luat-o cu 130 km/h pe linia de tramvai :shock:

Cred ca sunt foarte urat si toate cu masini fug de mine :D .

Si apropo,sunt baieti...eu le-as spune cocalari,care au 2 fete in masina(normala) si la stop,se uita la combi-ul meu si o tureaza in gol...

aleks 16-01-10 08:37

Quote:

Originally Posted by Renzor (Post 2981915)
Bucurestii Noi,6:00 pm,in fata mea la stop o Corsa cu 4 fete in ea.Vad ca soferita se uita in oglinda in spate si "o pup" adica fac un semn din buze,se face verde si a luat-o cu 130 km/h pe linia de tramvai :shock:

Eşti genial, mi-ar plăcea să fiu lāngă unul la semafor şi să-l studiez cum ţuguiază buzele, cu privire catifelată de căprioară, clipind tandru, la domnişoara din masina din faţă :lol:

Claudia 16-01-10 15:01

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2982152)
Eşti genial, mi-ar plăcea să fiu lāngă unul la semafor şi să-l studiez cum ţuguiază buzele, cu privire catifelată de căprioară, clipind tandru, la domnişoara din masina din faţă :lol:

Eu am vazut cativa d-astia :lol:
...si nu-ti doresc! adica... mi se pare foarte gretos! (port intotdeauna pungi de unica folosinta in masina) :lol::lol::lol:

sponsoru 18-01-10 08:24

Nu ma pot opri din zambit ( :)) ) Tu te miri inca de ce a fugeat fata cand ai asa gesturi in arsenal? Wtf u got serious problems dude

Provenzano 18-01-10 08:39

de obicei cine agata din masina agata numai p.....me, sau fete de alea Dang dang.:P

Mi se pare aiurea sa agati din masina. parerea mea.

Si Da pentru unele conteza ce masina ai , pentru altele Nu.

bmwm5 18-01-10 08:52

avea Seinfeld o chestia geniala legata de agatatul din masina, gen...vezi o tipa,o claxonezi,iti inchipui ca ea va fugi dupa masina,te va prinde la primul semafor,va urca in masina si-ti va spune cat de mult se bucura ca ai claxonat-o?
PS.Claudia,ce scrie pe ambalajul pungilor tale de unica folosinta?

aleks 18-01-10 09:34

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 2988242)
Claudia,ce scrie pe ambalajul pungilor tale de unica folosinta?

2 lucruri: pe o parte "Şi eu votez Bombeu Preşedinte"
şi pe cealaltă "Această pungă este pentru cei care vor cu adevărat să agaţe de la semafor ţuguindu-şi buzele"

Sasha 18-01-10 17:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2982152)

Ohooo si cati disperati sunt care fac asa... nu bat nici un apropo, dar e penibil... serios :)

bmwm5 18-01-10 20:32

hai ma,ca ti-am facut cu ochiul odata,ai retinut,ce sa spun ...

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning