![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
vlad vorbele ca l-ai spulberat pe nebunu nu au fost spuse de tine si de asta am adus in discutie aici,printre ai tai colegi ;)
niste vorbe proaste spuse aiurea se pot interpreta aiurea.... ideea era sa nu mai vorbeasca ,,avocatii'' :) in locul tau. bafta la tulcea si sper sa cobori sub 12. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si daca nu cobor sub 12 mi se rupe!
Stiu cum merge masina si sincer nu as modifica absolut nik la ea! |
Oameni mari ?
:?::?::?::?: |
Quote:
Ma nerveaza ca nu esti corect ... Daca verifici acel topic o sa vezi ca eu am postat absolut toate cursele pe care le-a facut masina mea, indiferent daca a castigat sau nu. Nici eu nu am nimic personal cu tine dar multe apropouri din trecut au fost la adresa mea, fara ca eu sa iti zic nimic tie personal, iar asta ma deranjeaza. P.S.: nu am avut un topic de lauda, doar un topic unde mi-am tinut evidenta curselor mele. |
Hai ma , nu va mai tachinati atata,din nimic,faceti si voi pace:peace::peace::peace:
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai ai voie sa glumesti ( fara sa jignesti ) pe un forum ca se si trezeste UNU care sa te faca " cunoscator " fara a stii ce-ti poate pielea ( nu masina ) . Cum am spus TOTI vor castiga din orice cursa ... important e sa stii sa pastrezi ce castigi ( fie ea si cunostinta ) |
amandoi ursii sunt cam la fel in configuratie...vlad a reusit sa puna mai bine puterea jos vineri seara(cu toate ca sunt 'fan' nebunu'....mersul lui de-a latu' e inconfundabil:lol::lol:)...la capitolul timpi doar tulcea isi va spune cuvantul....restul e cancan....nu inteleg de ce atatea vorbe aiurea aruncate in vant si atatea devieri de la subiect....chill out
hai sa ne bucuram de caldura care a venit...sa mesterim la ele cum stim si cum putem...si sa lasam vorbele de prisos deoparte...cel putin aici peace:!: |
Quote:
PEACE spun si eu !!! |
important e sa sti sa pierzi......
degeaba va agitati, ca aici va certati/contraziceti si pe strada o dati in tovarasie.....nu e prima data cand se intampla asa.... hai luati-o sus.....:lol::lol: |
Quote:
fa podu si ia-o jos :lol: Imaginatie maxima :))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning