![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Arata foarte clean masina acum, felicitari!
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi de numarul pus acolo jos atii il tin la parbriz si nu au patit nimic :)) |
Quote:
|
ai vazut cum am eu numaru , il am de 1 an si nu s'a luat nimeni de el
eu stiu ca se ia daca il ai in geam , pe bord , nu il ai :lol: poti sa il pui oriunde pe bara ( asa stiu eu si asa mi se pare normal , cu ce deranjeaza daca e mai in stanga mai in dreapta...) oricum bestiala zuza 8) hai cu spoiala ce davinci ... nea ilie spoitoru |
3 Attachment(s)
din cate stiu eu numarul nu poate sta chiar oriunde pe bara fata, are o inaltime minima fata de sol la care trebuie pus nu merge prins "sub masina"
pun si eu 3 poze facute la sediu central ghetto |
bine , nu chiar oriunde
ma refer ca poti sa il lasi ma jos ( nu sub masina ) sau sa il muti intr'o parte cat sa ramana la vedere |
Quote:
Consultă legislaţia dacă tu crezi că oamenii de pe aici spun poveşti! ON: Īmi place foarte mult cum arată maşina! Good work! |
asa o fi , nu am zis ca asa scrie in legislatie , doar ca asa stiam eu :-P oricum gata cu numaru ca poluam topicul zuz'ului :???:
ON : tot alba ramane aaa? |
Yey! Ai facut-o in fata asa cum ti-am modificat-o in photoshop acum ceva vreme pe topicul dedicat :)). Ii sta foarte bine. S-o vedem vopsita mai repede ;)
|
eu am mai vazut un golf tot asa cu numarul unde il ai tu si nu ii zice nimeni nimic:D
|
Drace, frumos frumos:)
In legatura cu numarul posibil sa nu-ti zica nimeni nimic,DAR nu o sa traga la radiator asa mult aer cum ar trebui,:) Nu fierbe, dar parerea mea e sa-l pui la locul lui,e mai simplu si frumos :) Bafta Alex :) |
1 Attachment(s)
Va multumesc pentru pareri si ma bucur ca va place cum arata masina.
Azi am stropit si lateralul masinii putin sa nu se mai vada fibra. A iesit cat de cat ok e normal sa se vada diferenta pentru ca nu am dat pe toata usa. Nr-ul o sa il pun la locul lui, nu va ramane acolo dar o sa ma apuc sa mai finisez barile si momentan il las asa cum e. Vopsit total probabil v-a primi la anu' iar culoarea v-a fi tot alba (in principiu) :rolleyes2 |
Quote:
|
el asa a zis...
|
1 Attachment(s)
:D:-P
|
46 Attachment(s)