Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

wsn_asf 01-07-10 18:46

Re: Diverse Discutii

pai noi am ramas un grup mic de prieteni care ne intalnim in fiecare seara aproape si mai iesim prin oras,in rest intalniri slabutz spre deloc.

P.S. sambata nu pot din pacate

Rotty 01-07-10 18:51

Asta asa e keemo ... la noi nu or sa fie intalniri ca la ploiesti niciodata :lol: din mai multe motive ...

Dar totusi ar trebui sa ne organizam si noi un grup asa de seara ... acum cum e cald afara ... nu ar strica sa ne intalnim prin parcare la kaufland sau stiu eu ... :rolleyes2

banditubz 02-07-10 10:02

daca stabiliti vreo intalnire postati aici sa poata veni si cei care nu va cunosc dar detaliati ce cum si la ce ora si mai ales unde si ma ales cum se pot integra si cei din 'afara' celor care se cunosc deja
asa ar fi frumos din partea voastra .
cat pentru cei cu acel club din buzau powerteam mai multa publicitate ca nu stie lumea de voi organizati ceva sunt multi doritori in buzau

ps: ma scuzati ca vb asa dar asta e realitatea daca faceti ceva faceti calumea

MariusMKV 02-07-10 12:51

poate nu stii tu de acel club dar suntem multi care il stim si ce rezultate a avut pana acum.. nu cred ca au nevoie de nici un fel de reclama

banditubz 02-07-10 16:34

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 3487904)
poate nu stii tu de acel club dar suntem multi care il stim si ce rezultate a avut pana acum.. nu cred ca au nevoie de nici un fel de reclama

poate ai dreptate eu am fost plecat 2 ani din buzau si probabil deaia nici nu mai stiu si nu am mai auzit nimic insa parerea mea despre reclama ramane aceasi ( nici macar nu le merge site-ul)

banditubz 02-07-10 16:41

inca o data imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu intrebarile si reply-urile pe care le dau dar dupa mine cam asta e realitatea cu buzaul nostru

Rotty 02-07-10 17:05

Asa e ... eu de de o luna ma duc pe la ploiesti mai in fiecare vineri/sambata ... si vreau sa zic ca e foarte multa lume ... si super tare atmosfera :) ... multe masini ... acum 2 saptamani au venit si baietii din bucuresti a fost super misto ... era o groaza de lume nu aveai unde sa parchezi masina :)) ...

MariusMKV 02-07-10 17:05

Nu deranjezi pe nimeni cu aceste intrebari.. Parerea mea este ca nu au nevoie de reclama din moment ce au masini foarte potente.. Anul trecut la tulcea ricky a avut cel mai bun timp , razvan a lasat pe multi cu gura cascata cu ibiza , dragos s`a descurcat destul de bine cu coupe`ul si MUP`ul din ce stiu a avut ceva probleme. Si acesta este unu din multele evenimente unde au facut impresie prea buna. Incearca sa rasfoiesti putin forumul pe la sectiunea provocari si evenimente si sigur o sa gasesti ceva.. sau incearca sa vii pe la legale

TIGER Cupra/GTC 03-07-10 09:20

asa ca o idee, fiatul coupe galben al lui dragusu si seatul MUP sunt la dragracing la Satu Mare,cde era de preferat sa ne intalnim la Finante la o samnata, si sa intrebam unde schimb un far?

banditubz 03-07-10 09:20

Quote:

Originally Posted by Rotty (Post 3488461)
Asa e ... eu de de o luna ma duc pe la ploiesti mai in fiecare vineri/sambata ... si vreau sa zic ca e foarte multa lume ... si super tare atmosfera :) ... multe masini ... acum 2 saptamani au venit si baietii din bucuresti a fost super misto ... era o groaza de lume nu aveai unde sa parchezi masina :)) ...

da din cate am inteles se tine la sala sporturilor sau cam asa ceva dar ai detalii cumva despre ora sau zi exacta

banditubz 03-07-10 09:23

stie cineva ceva de legale in buzau in viitorul apropiat ? sau alt ceva ?

AnduGTR 03-07-10 10:49

Curse legale pe 402m cam greu de facut in Buzau din cauza ca este foarte greu sa inchizi un drum public pentru asa ceva, fiind nevoie de niste aprobari foarte greu de obtinut (de pe la ministerul transporturilor si alte nebunii). Daca aveam aeroport sau o pista privata era alta treaba. Plus ca mai trebuie indeplinite conditii de genul acesta: https://forum.4tuning.ro/192-buzau/10...-buzoiene.html

banditubz 03-07-10 19:51

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 3489752)
Curse legale pe 402m cam greu de facut in Buzau din cauza ca este foarte greu sa inchizi un drum public pentru asa ceva, fiind nevoie de niste aprobari foarte greu de obtinut (de pe la ministerul transporturilor si alte nebunii). Daca aveam aeroport sau o pista privata era alta treaba. Plus ca mai trebuie indeplinite conditii de genul acesta: https://forum.4tuning.ro/192-buzau/10...-buzoiene.html

ok am inteles in buzau nu se poate organiza ceva de genul ms de raspuns anduGTR

19tdi 05-07-10 20:27

salutare baieti am si eu o intrebare:
stiti cumva unde se pot repara parbrize?? mi-a sarit o piatra in parbriz si sa ciobit si am inteles ca exista oameni cu scule si cu cunostinte necesare de a repara ciobitura ca sa nu plece crapaturile pe tot parbrizu...

giubau_v8 06-07-10 08:46

din cate am inteles te costa destul de mult sa repari si exista riscul sa reapara ciobitura
daca afli unde se repara intreaba de pret dar intreaba si cat te-ar costa un parbriz nou

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning