![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
12 Attachment(s)
Mercedes Benz C-klasse - AutoArt 1:18
|
Frumoase pozele ...zici că e īn showroom cānd te uiţi la ele :)) şi macheta e superbă ...te lasă fără cuvinte :) !!!! La mai multe :D
|
Se vede intr-un mare fel acest frumos Mercedes Benz...interiorul e mortal:!:
Poze de revista..ca de fiecare data:!: |
Frumos C-ul:-P Desi prefer varianta Avantgarde, e misto si asta...trebuie sa prind si eu un sedan la un pret bun;)
P.S. Hai cu GMP-ul ca vreau sa vad cum e facut:-P |
21 Attachment(s)
Plymouth BlackBird Road Runner - GMP 1:18
Macheta arata senzational de bine. Are multe detalii si finisaje foarte bune. Motorul este cel mai bine realizat dintre cele aflate in colectie. |
Asta imi place mult! Fa-i niste poze afara acum este cel mai bine ca nu este lumina puternica. Va fi o schimbare radicala, ai sa vezi.
|
Senzaţională macheta , este criminală din toate punctele de vedere...m-am uitat la toate pozele şi nu i-am găsit niciun defect :oops: Interiorul este de milioane şi se potriveşte perfect pe culoarea asta , jantele sunt exact cum īmi plac mie şi un model foarte potrivit pentru această machetă ...motorul te lasă să salivezi de la prima capotă ridicată :lol: Felicitări pentru achiziţie !!!! :D
|
Ce misto e:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Arata demential. Este realizat impecabil...motorul e de vis...n-am vazut motor realizat mai bine pe nicio macheta:lol:
Cel mai misto muscle de pe forum:!: Bravo:twisted: |
asa da....nu sint fan 1/18 dar cand vad cate o piesa din asta sint miscat...
|
O macheta facuta foarte bine cu niste detalii pe masura! Tot ce are pe ea culoare/jante se potriveste perfect!
|
Superba! Am vazut-o si pe viu, motorul ala e senzational! Mie nu-mi plac rotile, dar e chestie de gust, macheta e deosebita si e o achizitie de top in orice colectie.
|
Quote:
nota 15! |
motorul si interoirul de vis! felicitari pentru macheta!
|
La motor zici ca e real, macheta de 10, felicitari man:!:
|
Absolut superbe ultimele prezentari.
Cum poate sa arate Plymouth BlackBird Road Runner !!! Ohhh my God! motor este ceva de vis... hmm... din cauza ta acum o vreau si eu. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning