![]() |
Re: Concurs
off- miati facut pofta de slrr.....iara o sa spamez pe topicu slrr cum se face aia da aia dar cealalta?:))))
on- super masinile :o |
Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
R.Equinox esti descalificat // citeste regulile concursului
|
Grabitiva maine este ultima zi cand se pot posta masinile :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Poll pentru Honda S2k >> https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...honda-s2k.html
De concursul urmator va rog sa nu mai postati poze in care aveti suprapuse peste masina harti, ceasuri, timpi si alte chestii de genul. Daca nu puteti decupa din poza astfel incat sa ramana doar masina (exceptand imaginea unui buton sau un watermark din jocuri gen Shift, Dirt etc) mai bine nu mai postati :!: |
De concursul urmator va rog sa nu mai postati poze in care aveti suprapuse peste masina harti, ceasuri, timpi si alte chestii de genul. Daca nu puteti decupa din poza astfel incat sa ramana doar masina (exceptand imaginea unui buton sau un watermark din jocuri gen Shift, Dirt etc) mai bine nu mai postati :!:
+ Cele trei poze pe care le faceti pentru a intra in concurs le trimiteti de acuma pe mail (aveti adresa de mail la mine in profil) Restul regulilor raman ne schimbate si valabile, asa ca respectatiile. Quote:
Castigatorul concursului cu Honda S2000 sa posteze urmatoarea tema. |
1 Attachment(s)
Tema urmatoare este: Volkswagen Golf 5
|
trimisul pe mail o sa strice de tot jocul asta...si asa sunt putini care participa....eu zic sa ramana ca inainte, sa se posteze pozele aici....
|
Quote:
|
Eu am masina gata....unde pun pozele?....aici sau ii trimit email?..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning