Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - S50B30 Turbo! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118867-e30-s50b30-turbo.html)

GL-22-GTR 13-11-10 08:55

Re: E30 - S50B30 Turbo!

41 Attachment(s)
Ti-am promis ceva mai de mult.
Uite rezultau.....
Sper sa-ti placa :D

Grasu'XxL 13-11-10 11:58

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 3808316)
Uite rezultau.....

Ce joc e ăsta, māncaţi-aş, că e bestial să moară gibilan pe sistem turbo:)??

Marian_nebunu 13-11-10 12:31

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 3808698)
Ce joc e ăsta, māncaţi-aş, că e bestial să moară gibilan pe sistem turbo:)??

street legal redline...tre sa recunosc ca il jucam si eu acum 3 ani ;)...!!!

este foarte tare jocul ,mai ales ideea ,poti pune ce motor vrei tu p orice caroserie,poti lasa masina cat vrei tu de jos,poti sa pui jante de 23 p golf 3...poti face muuuuuulte multe chestii...dar din pacate grafica lasa de dorit !!!

jakal 14-11-10 15:58

BRAVO BOSS....FELICITARI PT LOCUL 1 SI LA PITESTI....
MA BAG LA SOMN..CA MA DOARE CAPUL DE LA TOBELE CARE S-AU INCINS SI URLAU CA LA BALAMUC COMBINAT CU MUZICA....ASTA E..A MERITAT PLIMBAREA CU URSU...

FELICITARI SI PT TIMPUL SCOS.....11,4....:shock:

TRAIASCA ORASUL TARGOVISTE...PT DRUMURILE 'ATZA'......:cry:

whitE30 14-11-10 16:15

traiasca =)))

Marian_nebunu 14-11-10 16:18

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3811443)
MA BAG LA SOMN..CA MA DOARE CAPUL DE LA TOBELE CARE S-AU INCINS SI URLAU CA LA BALAMUC COMBINAT CU MUZICA....ASTA E..A MERITAT PLIMBAREA CU URSU...

Marean : "Vereee unde sunteti ma ? ca l-am inscris p Bobi :D:D mai aveti mult ca incepe "distractia"??

Jakalu : DICTALOOOOO VERE SA MOARA FAM MERGE MOMU CU 220 NU MAI VAD INDICATOARELE PE STRADA:D:D:D:D :lol: :lol: nu stiu unde suntem =))) mai avem ceva :lol:

Bobi iti multumesc pentru plimbare:D la a3 am simtit un gol in stomac:D..masina e senzatie pe roti :D :D..

Felicitari pentru Locul 1 !!!

bobiMOM 14-11-10 17:07

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 3808316)
Uite rezultau.....

Heheeee...tare rau!

bobiMOM 14-11-10 17:09

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3811443)

Da, de 3 ori `traiasca`....boss era sa sari pe geam la podul ala...:)))))))))))

Ms maestre!

bobiMOM 14-11-10 17:11

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3811480)
Marean : "Vereee unde sunteti ma ? ca l-am inscris p Bobi :D:D mai aveti mult ca incepe "distractia"??

Jakalu : DICTALOOOOO VERE SA MOARA FAM MERGE MOMU CU 220 NU MAI VAD INDICATOARELE PE STRADA:D:D:D:D :lol: :lol: nu stiu unde suntem =))) mai avem ceva :lol:

Bobi iti multumesc pentru plimbare:D la a3 am simtit un gol in stomac:D..masina e senzatie pe roti :D :D..

Felicitari pentru Locul 1 !!!

Multumim dom` primar!!!! Al dreq....de unde ai luam mah ochelarii aia? :)))))))

Marian_nebunu 14-11-10 17:13

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 3811627)
Multumim dom` primar!!!! Al dreq....de unde ai luam mah ochelarii aia? :)))))))

Sunt ochelarii unei gagici :D:D:D:D....DOM PRIMAR ERA DEFAPT ARBITRU ORGANIZATOR ;) :lol:

buna ziua Marean care este de la organizare :D:D lasati-l sa intre si-a anuntat intarzierea =)))))) :lol: da bule mama ,ma chinuiam sa fiu serios :D:D:D si nu puteam :lol: :lol: ma uitam la gaina aia de jakalu si ma bufnea rasu :lol:

Florian328 14-11-10 17:16

am auzit si una tare azi de la un cunoscator despre bolidul tau,gen:ia uitel frate si p asta nare bara rotile sunt diferite ce dracu o cauta cu ea si apoi kand te-ai dat fac aia domne omu o tine asa sa zica astia k e jaf.am lesinat de ras kand iam auzit ma gandeam unde e nebunu sa facem caterinca

bobiMOM 14-11-10 17:16

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3811636)
Sunt ochelarii unei gagici :D:D:D:D....DOM PRIMAR ERA DEFAPT ARBITRU ORGANIZATOR ;) :lol:

buna ziua Marean care este de la organizare :D:D lasati-l sa intre si-a anuntat intarzierea =)))))) :lol: da bule mama ,ma chinuiam sa fiu serios :D:D:D si nu puteam :lol: :lol: ma uitam la gaina aia de jakalu si ma bufnea rasu :lol:

Am vazut! :))))))))))) Dom` militzian a zis...NU MAI INTRI DECAT CU ACORDUL SEFULUI MEU!!!....si am zis...stai ca vine Dom Primar si sa vezi tavaleala....panarama dreq ce esti!!!!!!!;)

bobiMOM 14-11-10 17:19

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 3811652)
am auzit si una tare azi de la un cunoscator despre bolidul tau,gen:ia uitel frate si p asta nare bara rotile sunt diferite ce dracu o cauta cu ea si apoi kand te-ai dat fac aia domne omu o tine asa sa zica astia k e jaf.am lesinat de ras kand iam auzit ma gandeam unde e nebunu sa facem caterinca

Eeeeee da...poate are dreptate...nu m-am mai ocupat de aspect de mult timp...o sa-i pun bara la loc si jantele pe spate!!!!

In plus astazi m-am trezit la 8:30 (dupa o seara....:drunk:) si n-am avut timp nici macar s-o spal!!!! Data viitoare promit ca o sa ma prezint mult mai bine dpdv estetic!;)

Marian_nebunu 14-11-10 17:25

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 3811660)
Eeeeee da...poate are dreptate...nu m-am mai ocupat de aspect de mult timp...o sa-i pun bara la loc si jantele pe spate!!!!

In plus astazi m-am trezit la 8:30 (dupa o seara....:drunk:) si n-am avut timp nici macar s-o spal!!!! Data viitoare promit ca o sa ma prezint mult mai bine dpdv estetic!;)

pai te-a sunat MAREAN BOBIIIII VII MA SA IEI SI TU O CUPA CA TE INSCRIE MAREAN CARE ESTE PRIMAR PHA PERSOANA SA STIE :drunk: :drunk: :drunk:

Dom' militian era praf :D...sa vezi parodia dreaq :D:D:D cand m-am dus sa te inscriu am vazut ecusoanele alea :D:D:D nu m-am putut obtine sa nu imi iau unul si pt mine

:oops: :oops: :oops: :oops: am fost prea ispitit:D:D:D:D

AlexSpeed 14-11-10 18:39

incredibil cum fuge masina .... felicitari chiar ma suparam daca nu vedeam mom-u live! numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning